Hamilemiyim Tecrübeliler Gelsin lütfen Hanımlar

meneske3312

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
14
0
1
39
Merhaba yeni evlendik 4 ay önce ilişkim oldu 26 aralıkta eşimle gerde gecesinde oldu ve arkadaşlar boşalma olmadı o gün boşalamadi fakat korumasızdı bende zevk suyundan korktum ama 3 ay adet oldum akışkanlığı miktari ayniydi 2 3 pet değiştim herzamanki gibi. fakat 3 adet bitiminden 1 gün sonra hafif pembe kanda geldi 3 adetiimin hepsinde korktum biraz şimdi 4 üncü ay geçti ve adetim 4 ve 5 inde olurdu fakat gelmedi göğüs ve kasık ağrım var 3 gündür gelmiyor anlamadım çocuk bakacak paramız henüz yok çok korkuyoruz şuanda biz istediğimizde yapıcaktık hazır olduğumuzda Test alamiyorum çünkü dağlık alanda anneme bakıyorum eşim askerde o olsa test alirdi

Gebe olduğunuzu nerden çıkardınız ki? Boşalma olmamış. Aralık ayından sonra birlikte oldunuz mu hiç? Mevsim değişiklikleri ya da psikolojik sıkıntıların etkisi olabilir. Canınızı sıkacağınız bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Açtığınız konuları okudumda. Sizin canınız mı sıkılıyor. Hiç yorum almayan konularda var ama sürekli başlık değiştirip konu açmıyor kimse.

Gebe olduğunuzu nerden çıkardınız ki? Boşalma olmamış. Aralık ayından sonra birlikte oldunuz mu hiç? Mevsim değişiklikleri ya da psikolojik sıkıntıların etkisi olabilir. Canınızı sıkacağınız bir durum olduğunu düşünmüyorum.
evet ilişkimiz oldu eşim ile 2 3 defa fakat hepsi korunmalı olmuştu o günden itibaren 3 pet değiştim 3 ilk 3 ay boyunca ben hamile olsam olmazdım herhal

evet ilişkimiz oldu eşim ile 2 3 defa fakat hepsi korunmalı olmuştu o günden itibaren 3 pet değiştim 3 ilk 3 ay boyunca ben hamile olsam olmazdım herhal

Her konunuzda size net cvp verilmiş. Nasıl bir cevap sizi tatmin ederim. Tıbbi cevaplar mı? Onun için doktora gidin lütfen. Tabii ki kalmazsın.

ben pskolojik tedavi alıcağım sanırım çok takıntılıyım çok istiyorum bebek ama eşim istemiyor o yüzden korkum hazır değiliz henüz sağolun hepiniz gizem hanım şikayet etcem seni demiş niye öle demiş hesabımımı kapatıcaklar

3 ay üstüne adet görmüşsunuz hamilemiyim diye soruyorsunuz. İnternete ulasabilme imkaniniz var arastirin madem burada dalga geçiyorsunuz resmen.

3 ay üstüne adet görmüşsunuz hamilemiyim diye soruyorsunuz. İnternete ulasabilme imkaniniz var arastirin madem burada dalga geçiyorsunuz resmen.
estafurullah hep farklı şeyler yazıyor zevk suyu hamile bırakır gibi kimisi bırakmaz diyor bazı yerler adet görür diyor o yüzden yaşayan insanlara soruyor akrabalarımlada konuştum bi kaçıyla kafam karıştı asla dalga geçme gibi bir amacım yok son sorumdu bu üzüyorsunuz beni

estafurullah hep farklı şeyler yazıyor zevk suyu hamile bırakır gibi kimisi bırakmaz diyor bazı yerler adet görür diyor o yüzden yaşayan insanlara soruyor akrabalarımlada konuştum bi kaçıyla kafam karıştı asla dalga geçme gibi bir amacım yok son sorumdu bu üzüyorsunuz beni
Evet kucukte ihtimal olsada zevk suyunda sperm olabilir ama ilk birlesmede degil sonrakilerde ilkten kalan spermler a.a dediğim bu kucuk ihtimal yoksa yillardir uğraşıyoruz olmuyor . Ama siz üstüne 3 adet donemi gecirmissiniz yani hamilelik yok. Simdi ki.gecikmeniz stres tamamen lekelenmenizde normal olabiliyor bazen bende defalarca oldu hic birinde hamile.degildim. umarim yardimci olabildim kendi bildigim kadariyla

3 kere adet geciriyosun ve hamile olabilirmiyim diosun ve ayrica hamile kalmak o kadar kolay deil.yasin kac senin cok merak ettim

3 kere adet geciriyosun ve hamile olabilirmiyim diosun ve ayrica hamile kalmak o kadar kolay deil.yasin kac senin cok merak ettim
Hamile olundugundada adet görülebilir hiç duydunuz mu tıpta görülmüş bişey bayan bilmiyor olabilir bu kadar üstüne gitmenizi anlayamadım ben bi hemşireyim

Hamile olundugundada adet görülebilir hiç duydunuz mu tıpta görülmüş bişey bayan bilmiyor olabilir bu kadar üstüne gitmenizi anlayamadım ben bi hemşireyim
Onu bende biliyorum ve cevremdede oldu merak etmeyin kadinin ustune falan gitmedim ayni konuyu 3 yada belkide 4 kez acti ayni gün ve cevap verildigi haldr dalga gecer gibi sadece tecrübeliler cevap versin diye kac kez konu acti.ayrica üstüne görme olayi adetle ayni olmuyo onu ayirt edebilcek zekadayim sükür ama konuyu acan deil sanirim.

Ayrica konunun tamamini okuyup avukatlik yapin lütfen.bide üyeliği neden pasif onuda düsünün bos yeremi acaba?!

Back
X