Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar net pozitif se yalancı değildir canım kan ver mutlaka gebesin büyük ihtimalleEn son reglm 48 gün önce düzensiz olurum genelde zaten göğüs ağrısı kasık ağrısı olmaya başladı dün test yaptım saniyesinde bu şekilde çıktı ama teste pek güvenemiyorum emin olamadimEki Görüntüle 3648439
MiratechMarkası ne testin
UmarımBu kadar net pozitif se yalancı değildir canım kan ver mutlaka gebesin büyük ihtimalle![]()
Teşekkür ediyorumTebrikler![]()
İki test daha yaptım bilgi için ekleme yapmak istedim onlar da pozitif umarım isteyen herkesin kucağını doldurur RabbimEn son reglm 48 gün önce düzensiz olurum genelde zaten göğüs ağrısı kasık ağrısı olmaya başladı dün test yaptım saniyesinde bu şekilde çıktı ama teste pek güvenemiyorum emin olamadimEki Görüntüle 3648439
Ayy gözün aydın canım sağlıcakla gelsin çok sevindim sonucunu da paylaşırsan burda güzel olurİki test daha yaptım bilgi için ekleme yapmak istedim onlar da pozitif umarım isteyen herkesin kucağını doldurur Rabbim![]()
Bende senin gibi düzensiz adet oluyorum ama çok net hamilesin şimdiden hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinEn son reglm 48 gün önce düzensiz olurum genelde zaten göğüs ağrısı kasık ağrısı olmaya başladı dün test yaptım saniyesinde bu şekilde çıktı ama teste pek güvenemiyorum emin olamadimEki Görüntüle 3648439
Kimliğim kayıp olduğu için hastane kabul etmiyor kimlik geleseye kadar maalesef kan veremiyorumHayırlı olsun inşallah kan verdiniz mi