Hamilemiyim yada beklemeli miyim?

pepuk37

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
278
121
18
34
Kızlar slm 13 Eylül son adet tarihim pcosluyum amh 7.7 düzensiz yumurtlama var ama halen adet olmadım hiç bir belirtim yok bel ağrım dışında 2 gün önce test yaptım 2.30 çıktı hafif akıntım var normalde adet olmadan önce kasık meme bel karın ağrım olurdu hiç biri yok sizce biraz daha beklemeli miyim adetim 5 gün geçti ilk defa bu kadar geçikti şuan nötr bir haldeyim olumlu olumsuz hiçbir hissim yok..

Dogum kontrol hapi kullaniyormusunuz acaba

Ama pkos olan kadinlar dogum kontrol hapi ile bellirli sure tedavi edildikten sonra cocuk sahibi olmalari daha fazla oluyor bence kadin dogum doktoruna adetinizin duzenli olmadigini soyleyin ve tedaviye baslayin cunku ben pkosluyum 6 ay dogum kontorol hapi kullandim ve adetim duzeldi su an 3 haftalik hamileyim bes yil bende sizin gibi beklemistim

Su an adetiniz geciktigi icin degeriniz yukselmis olabilir 1 haftaya olmazsaniz kan vermenizi oneririm

Bir kere hamile kaldım düşük yaptım doğal yolla kaliom diye vermedi sadece takviye verdi bana maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…