Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gospo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
140
36
48
37
2 senedir bebek istiyoruz fakat bir türlü olmuyor dr gttim bi sorun olmadığını söyledi eşime sperm testi verdi ama henüz gidemedik normalde adetim düzenlidir ama şubat ayında 4 gün gecikmişti ve çok umutlanmıştım test yaptım sonrasında adet oldum malesef mart ayında normal zamanda oldum nisan ayında tekrar bi gecikme yaşadım 5 gün sonra adet oldum çalışmalara devam ediyoruz en son eşimle ilikiye girdikten sonra yarım saat yattım duşa girdiğinde kasığımda bi batma oldu ilk defa böyle bişe yaşadım acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi ? Adet günüme daha var yumurtlama zManın da yaşadım bu hissi böyle yaşayan ve hamile olan varmı ?

Sadece bu belirti ile hamilesiniz ya da degilsiniz diyemeyiz. Gecikince test yapın. Adete daha varsa belirtiler de hemen ilişki sonrasinda oluşmuyor.

Sadece bu belirti ile hamilesiniz ya da degilsiniz diyemeyiz. Gecikince test yapın. Adete daha varsa belirtiler de hemen ilişki sonrasinda oluşmuyor.
Çok araştırdım bende belirtiler hakkında bi çok şey biliyorum ama böyle bişey ilk defa yaşadım acaba mı dedim

Adet gününüze ne kadar var

Canim bence adet geciktirmelerine bi baktir genelde kistte oyoe oluyor normal degil gec olman hem yumurta bile yarim saate dollenmiyor umutlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…