hamilemiyim yardım edin

atiiye

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
16
0
16
Denizli
arkadaslar adetimi 5 gün gecti evde test yaptım sonuc negatif ama kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum ve anne olmayı cok ıstıyorum yardım edın

slm cnm daha öncede gecer mıydı adet gunlerın.eger gebelık olsaydı 5 gun adet gecıkmesınden sonra mutlaka çıkardı dıye dusunuyorum.ama emın ol yınede kan testı yaptır

slm cnm daha öncede gecer mıydı adet gunlerın.eger gebelık olsaydı 5 gun adet gecıkmesınden sonra mutlaka çıkardı dıye dusunuyorum.ama emın ol yınede kan testı yaptır

yok canım hıc gunu gecmezdı aksıne hep daha erken gelirdi düzenliydi adetim..

yok canım hıc gunu gecmezdı aksıne hep daha erken gelirdi düzenliydi adetim..

Hava değişiminden falan olabilir gecikme. Yine de sen 2 gün sonra tekrar test yap yada emin olmak için kan testi yap mutlaka

arkadaslar adetimi 5 gün gecti evde test yaptım sonuc negatif ama kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum ve anne olmayı cok ıstıyorum yardım edın

bence bir sağlık kuruluşunda kan tahlili ile baktır..bazen eczanedekiler yalnış sonuç verebiliyor..benim arkadaşımın başına gelmişti..ordan tecrübeliyim..

kan tahlili yaptırabilirsin hemen çıkar canım Allahım gönlüne göre versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…