Hamilemiyim yardimci olun kizlar ?

Herseynhayirlisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
125
52
18
34
Merhaba, kizlar

Ben haziranin 25sinde hastalandim. Yaklasik bi haftadan beri kasik ağrılarım var iki taraftan da ama daha cok sag tarafında, dun gece midem bulandı , çıkartacak gibi nerdeyse oldum, ve aci su geldi ağzımdan. Işin garibi adet olmama daha var cuma günü olmam gerekiyor. . Erken gebelik belirtisimi acaba ? Yoksa daha cokmu erken .

Hamilelik gecirmemis biri olarak tamamen arastirmalarima dayanarak mide bulantilari bu kadar erken ortaya cikmiyo sanirim canim. Umarim hamilesindir. Benim de 26si sat canim bir gun var aramizda. Ben de bekliyorum bakalim Rabbim doldurmustur insallah rahimlerimizi

Merhaba, kizlar

Ben haziranin 25sinde hastalandim. Yaklasik bi haftadan beri kasik ağrılarım var iki taraftan da ama daha cok sag tarafında, dun gece midem bulandı , çıkartacak gibi nerdeyse oldum, ve aci su geldi ağzımdan. Işin garibi adet olmama daha var cuma günü olmam gerekiyor. . Erken gebelik belirtisimi acaba ? Yoksa daha cokmu erken .
Benim de sat tan yirmi gün sonra filan hafif hafif mide bulantilarim olmuştu,özellikle sol kasigimda ve bazen iki tarafta da hafif ağrı olmuştu mide bulantimi gastrit e kasık ağrısını da kist mi var acaba diye yorumlamistim ama hamileymisim ☺

Bide şunu merak ediyorum Allahdan gelene razı olurum sağlıklı olsun farketmez ama kızım oldugu ıcın erkek bebek istıyorum benım ovulasyon gunum 16 temmuz gösteriyordu. biz 18 de korunmasız ilişkiye girdik bi de 13 de yaptık adetten sonra dogru mu ılerlıyoru erkek bebek için

Ben de beklenen adet günüme 6 gün varken her gün yediğim yoğurttan tiksinmiştim ve o gün döllenmeden yaklaşık 8-10 gün sonrasına denk geliyordu.

benim adet gunum 30 temmuz
Adete 1 hafta kala belirtiler başlıyor hassas ve kendini çok dinleyen kişilerde. 5-6 gün sonra başlar sizin de :) bir de erkek bebek için tam yumurtlama günü girilen ilişkide ihtimal yüksek diyorlar. Spermdeki y kromozomu daha hızlıymış ama kısa süre yaşıyormuş o yüzden yumurta çatladığı anda ilişki olursa hem hızlı hem de kısa süre yaşadığı için hazır olan yumurtayı döllüyormuş ve erkek oluyormuş. Teyzem ben öyle hamile kaldım oğluma demişti. Burda da okudum ama ne kadar doğru bilemem. Allah gönlünüze göre verir inşallah ;)

Adete 1 hafta kala belirtiler başlıyor hassas ve kendini çok dinleyen kişilerde. 5-6 gün sonra başlar sizin de :) bir de erkek bebek için tam yumurtlama günü girilen ilişkide ihtimal yüksek diyorlar. Spermdeki y kromozomu daha hızlıymış ama kısa süre yaşıyormuş o yüzden yumurta çatladığı anda ilişki olursa hem hızlı hem de kısa süre yaşadığı için hazır olan yumurtayı döllüyormuş ve erkek oluyormuş. Teyzem ben öyle hamile kaldım oğluma demişti. Burda da okudum ama ne kadar doğru bilemem. Allah gönlünüze göre verir inşallah :KK66:
aminnn canım çok guzel yazmıssı tesekkur ederim dediğin gıbı yumurtlama gunu 16 gösteriyordu ben 15 temmuzda test yaptım negatifdi sonra 17 temmuz da yanı dün pazar olldugundan eczaneler kapalıydı test yoktu yapamadım ıkı gune anca çatlamıstır diye bıde cınsel ıstek artmıstı akıntı olmustu korunmasız ılıskıye grdık bu ıhtımaller go onunde bulundururlarak bakalım ne olacak hayıırsı belkıde hıc tutunmayacak :)

nasıl bır belirti oluyor peki bişey yeme hissimi mde bulantısımı psikolojık bunalımmı ne oluyor yada kasık agrısımı
Her gebelik farklı aslında. Ama benim en belirgin belirtim kasıklarımda dolgunluk ve ağırlık vardı bazen ağrı oluyordu ama batma şeklinde olmadı. Her gün yoğurt yerdim ama o gün tiksinerek yedim ve midem çok kötü oldu o günden sonra da bir daha asla yoğurt, süt, ayran içemedim. Belirli başlı şeylere karşı tiksinti olabiliyor yani erken belirtiler içinde :)

Benim 7 temmuz yumurtlama günüydü, ogunden beri ağrılarım da başladı, kasık larimda ve cok fena kaşıntı m vardı, onundisinda bide sık sık idrar e çıkardım, belimde agriyo 2 gun öncede acı su geldi agzimdan ve midem bulandı , beklemedeyim.bakalim hayirlsii inşAllah.

Benim 7 temmuz yumurtlama günüydü, ogunden beri ağrılarım da başladı, kasık larimda ve cok fena kaşıntı m vardı, onundisinda bide sık sık idrar e çıkardım, belimde agriyo 2 gun öncede acı su geldi agzimdan ve midem bulandı , beklemedeyim.bakalim hayirlsii inşAllah.
canım senin baya olmuş benım daha ıkı gun olmadı hemen döllenme olmaz heralde oyle ağrı falan ne bılım hıc bılmıyorum öyle şeyleri.

Back
X