Hamilemiyim? Yardımcı olur musunuz ?

zelibo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
19
4
36
35
Merhaba hanımlar 1.5 yıldır evliyim. Kasım ayında doktora gitmiştim klomen vermişti. 2 ay kullandım. ilk ayda adetim bir kaç gün geçikti ve sadece 3 gün sürdü 4. ve 5. günü ise 1 damla ancak geldi. Bu ay ise adetim 5 gün geçikti. Sancının başladığı zaman kahverengi leke geldi 5 gün boyunca sancı çektim olacağım olmayacağım diye pedle gezdim. Sancının 5. günü ise adet oldum hayatımda böyle sancı çekmedim hüngür hüngür ağlattı saatlerce 2 gün sürdü doğru düzgün bir akıntı olmadı. Af edersiniz et parçası gibi bir akıntı oldu bir kere. 5 gün bekledim. üzerinden 1 hafta geçti 2 gündür de kahverengi akıntı geliyor. Acaba hamile miyim test yapsam mı ? Yoksa ilaç bende yan etki mi yaptı. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

Anladığım kadarıyla adet olmuşsunuz bisoraki ayı bekleyin adetiniz gecikirse küçük bi test yaparsınız şuan yapsanız test sonuç vermez hastaneye gidip kan verseniz neye göre kan vericeksiniz? adetiniz geçikmiş mi bikere hayır.. bisoraki döngüyü bekleyin.

Hamile olduğunu sanmıyorum bu kadar parça parça kanamaya imkansız. İlaç bazen kist yapabiliyor. O zamanda regliyi daha fazla geciktiriyor. Bu ay reglini yoğun olmuş olabilirsin yada başka birşey olabilir doktoruna sorsan daha iyi olur. Geçmişolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…