hamilemiyim yardımcı olurmusunuz ????

sabish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
109
0
96
Ankara
arkadaşlar iki gün önce regl tarihimn gecikmesiyle kan vererek hcg oranıma bakılcaktı yalnız doktor kan sonucun iki gün sonra çıkar deyince dayanamayıp ertesi sabah eczaneden idrar testi aldım ve pozitif çıktı ikinci çizgi hafif silikti bu sabahta kan sonucumu öğrendim hcg oranım 120 küsürlü bişey çıkmış doktor pozitif dedi bende oran küçük değilmi hocam diye sorduğumda gebeliğin yeni olduğu için oran düşük olabilir dedi şuanda en son adet tarihimi 5 hafta bir gün gecikti hamilemiyim sizce..eğer olumsuz bişi çıkarsa çok üzülcem ben 7 aydır bu günü bekliyorum ne olur yardımcı olun..

benimde silikti...hatta doktora gittim ultrasonla baktı kese var ama bebek yok dedi..boş gebelik olabilir dedi..ama hamileydim:))) küçük olduğu için görünmüyordu..şu anda kızım 2 yaşında.

içinizi ferah tutun..stres yapmayın...allah gönlüne göre versin..

Son düzenleme:

hamılesın canım hayırlı olsun...

merhaba canim, bence hamilesin ama daha cok yeni o yuzden olabilir. bende dun ogrendim hamileligimi. dun 2 idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti. cizgiler pembe cikti ne cok koyu ne cok acik...
kanda da cikmis yani, randevu vermedimi doktorun?

ya herşeyi araştırıp kurcalamak bu yüzden kötü doktor pozitif diyor ben ama oran küçük değil mi diyorum..belkide inanamadığım için kafayı sıyırdım resmen çok yıprandım..çok sağolun arkadaşlar yüreğime su serpildi..

merhaba canim, bence hamilesin ama daha cok yeni o yuzden olabilir. bende dun ogrendim hamileligimi. dun 2 idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti. cizgiler pembe cikti ne cok koyu ne cok acik...
kanda da cikmis yani, randevu vermedimi doktorun?

ben kan testini aile hekimliğinde yaptırdım tesadüf bu ay 10 kere aradılar test yapalım gelin diye bende olmuyor diye hep salladım sonra acaba diyerek gittim ve sonuç olarak pozitif dedi ama bu akşam eşimin yakından tanıdığı bir uzman var muayne edicek beni tabi o saate kadar çatlamazsam seninde hayırlı olsun canımm kan testi yaptınmı sende..

bende cok korkuyorum haftaya bugun randevum var bi seyler ters gidicek diye korkuyorum cok heyecanliyim....senin randevun varmi?

ben bu akşam görüncem doktora yalnız benim kasığımda özellikle sağ tarafımda çok ağrı var sende de var mı ?

senin gene bu aksam muayene edicek ben haftaya kadar beklemem lazim o da 4 ekime vermisti bugun aradim one aldirdim cok stresliyim dedim...ya ben yurtdisindayim ve burda o kadar rahatlar ki. dun aradim idrar testi yaptim dedim ama kan tahlili felan yapalim demedi. direk ultrasonda bakicak. carsamba gunu gidicem ama nasil dayanicam bilmiyorum. ilk hamileliginmi?

ben bu akşam görüncem doktora yalnız benim kasığımda özellikle sağ tarafımda çok ağrı var sende de var mı ?

bi arkadaşımın bat ında verdiği kan testindeki hcg değeri 24.99
bence değerin gayet iyi.tebrik ederimmm

Son düzenleme:

zaten adetın bır kac gun gecmıs hıc korkma hersey allahtan degıl mı zaten

benim bazen bole bi agri giriyor ama dunden beri adet sancisi gibi kasiklarim agriyor. mide bulantisi felan yok sadece bi kere kusma oldu yani hamile oldugumu bilmiyordum...doktor telefonda sadece 4 haftaliktir dedi, ultrasonda bi sey gorunmez diye, 4 ekime randevu verdi ama dedigim gibi bugun aradim haftaya randevu aldim. ama ultrasonda bisey gorunurmu bilmiyorum ki? bos gebelik dis gebelik olmasindan cok korkuyorum...hamile kalana kadar bi sorun, hamile kalditkan sonra baska bir stres:)

evet canım ilk hamileliğim aylardır döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok ilk jinekolojik muaynede bebeğin olmayabilir demişlerdi (polikistik over var bende.)
sonuca inanamıyorum zaten 2 gündür çok hissizim normalde çok duygusal bir insanım burada arkadaşların gebelik müjdelerini hikayelerini okudukça ağlardım şimdi şoku atlatamadım..senindemi ilk peki ? kan sonuçlarına baksaydın keşke daha net anlardın çokta kendini dinleme canım inşallah bebişin senledir allahın izniylede alırsın kucağına..

aynen evdekiler fena halde kızıyor bana çok dillendirme diye.bir bakıma doğru aslında biz dillendirmeyelim bebişlerde korkmasın dimi..benimde bildiğim 5 yada 6.haftada kese görünüyor..

hayırlı olsuuuuunnn :) benimde çok düşüktü bir hafta boyunca o kadr ağır ilerliyordu ki kese 1000 i görmeden görünmüyormuş.dış gebelik olabilir dediler. boş kesedir dediler. sürekli kasık karın ağrısı da çekiyordum.hamdolsun.1000 i buldu.dr emin olalım dedi kese aradı.küçücük bi kese vardı.dış gebelik değil dedi.sonra boş kese olabilir dendi.bir hafta geçti.bebek göründü.sonra kalp atışları emin olmak için iki hafta sonra gel dediler.ümitlenmeyelim dediler.

iki hafta sonra gittim kalp atışı yok.üç gün sonra gel dediler.gittim hamdolsun kalp atışları duyuldu.bi daha ki kontrolümde de diğer bebişimin kesesi göründü.yani ikiz. hatta dr.um "üçüz dördüz de olabilir türkiyeyi terketmeden bi daha muayene ol" dedi.gittim 2.bebişiminde kalp atışını duyduk ama üçüz dördüz değildi :)

hatta ben tek mi emin misiniz diye sorduğum da (aile de çoğul gebelik ırsi)"yok beşiz hahahahaha "diye espri bile yapmıştı.ama 2. bebişimi de görünce "ana wallaha iki tane dedi "

o yüzden allah ın izni ile kalbini ferah tut.ben ne sorunlu atlattım bi bilsen....o günler geçmek bilmezdi.birde ikiz olmasına rağmen böyle ağır ilerlemesi ayrı bi dert ,üzüntü beklemek ayrı bi sorun.hamdolun şimdi 4 aylıklar rabbim bağışlarsa inşallah.cuma günü kontrolümüz var :)

bu arada bende 10 ay bekledim.hatta başlığım bile var :)

Son düzenleme:

peki sende baska ne belirtiler var? bende senin gibiyim soktayim aynen...ama veren Allah veriyor, hic beklemedigin bi anda geliyor iste. Allah insallah bize bagislar. kan testi yaptirmak isterim ama dedigim gibi burasi cok farkli, zorla yani hersey...ve cok sakinler, gayet normal yani ne stres ne bisey...kanama felan olursa ara dediler o kadar, idrarda cikti icin kesin gozle bakiyorlar ki zaten testte bariz belli. Artik haftaya gidince ogrenicem insallah ama daha cok erken, bilmem nasil rahatlicam. dis gebelik felan en erken ne zaman ogreniliyor?
benimde ilk hamileligim ve seni cok iyi anliyorum, bende ne zamandan beri bu gunu bekliyorum, nasip bu guneymis...Allah insallah tamamina erdirir, olmayanlarada verir...
sen ne kadarlik hamile olmus oluyorsun bu durumda?

Walla benimde icimi rahatlattin...Allah bebeklerine sag salim kavusmayi nasip etsin, cok guzel bir duygu...Allah bizede kalp atislarini duymayi nasip etsin:)

aynen evdekiler fena halde kızıyor bana çok dillendirme diye.bir bakıma doğru aslında biz dillendirmeyelim bebişlerde korkmasın dimi..benimde bildiğim 5 yada 6.haftada kese görünüyor..

ya bana kizmiyorlar ama yinede hepimizin icinde bi korku var ya kotu bisey olursa diye...ama o kadar cok istiyoruz ki, dile getirmemek dusunmemek mumkunmu...

inanmıyorummm ne güzel haberler bunlar tebrik ederim arkadaşım :)) mesajını okurken gülerek okudum coşkunu hissettim resmen..allah sağ salim eline almayı nasip etsin bebişlerii onlara ve kendine çok ii bak emi :) bu arada benim eşimin babasıda ikizi varmış hep benim ikizim olcak der hadi bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…