peki sende baska ne belirtiler var? bende senin gibiyim soktayim aynen...ama veren Allah veriyor, hic beklemedigin bi anda geliyor iste. Allah insallah bize bagislar. kan testi yaptirmak isterim ama dedigim gibi burasi cok farkli, zorla yani hersey...ve cok sakinler, gayet normal yani ne stres ne bisey...kanama felan olursa ara dediler o kadar, idrarda cikti icin kesin gozle bakiyorlar ki zaten testte bariz belli. Artik haftaya gidince ogrenicem insallah ama daha cok erken, bilmem nasil rahatlicam. dis gebelik felan en erken ne zaman ogreniliyor?
benimde ilk hamileligim ve seni cok iyi anliyorum, bende ne zamandan beri bu gunu bekliyorum, nasip bu guneymis...Allah insallah tamamina erdirir, olmayanlarada verir...
sen ne kadarlik hamile olmus oluyorsun bu durumda?
bi arkadaşımın bat ında verdiği kan testindeki hcg değeri 24.99
bence değerin gayet iyi.tebrik ederimmm
canım ben bu netten gebelik hesaplayıcıya göre 5 hafa bir günlük hamileyim..zaten doktorlarında hesabı o olurmuş son adet tarihinin ilk gününü baz alarak yapıyorlar ne kadar olduğu..bende göğüslerim aşırı hassaslaştı sütyenimi çıkardığımda serbest kalınca çok ağrım oluyor kopcak gibi çok fazla akıntı ve kasık ağrısı.onun dışında mide bulantısı kusma hiçbişi yok canım en sorunlusu sağ kasığımın ağrısı ona dayanamıyorum işte..
o gogus agrilari bende de var aynen cok hassas...mide bulantisi yok. cok yorgunum ve belim agriyor. bende sonra netten hesapliyim bakiyim ne kadar dicek oyle...ama zaten doktorum soylemis canim 4 haftalik diye...cok heyecanliyim ya...cok sabirsizim....bana haber ver bu aksam kontrol olursan ben merak ederim
son adet tarihini söyle ben bakim istersen?? tamam canım yarın sabah yazarım buraya :)
Walla benimde icimi rahatlattin...Allah bebeklerine sag salim kavusmayi nasip etsin, cok guzel bir duygu...Allah bizede kalp atislarini duymayi nasip etsin:)
inanmıyorummm ne güzel haberler bunlar tebrik ederim arkadaşım :)) mesajını okurken gülerek okudum coşkunu hissettim resmen..allah sağ salim eline almayı nasip etsin bebişlerii onlara ve kendine çok ii bak emi :) bu arada benim eşimin babasıda ikizi varmış hep benim ikizim olcak der hadi bakalım hayırlısı..
teşekkür ederim rabbim sizlere nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bebişler ve kalp atışlarını duymayı tekmelerini hareketlerini hissetmeyi.kurban olduğum rabbimin bir mucizesi annelik ve ikiz üçüz dördüz annesi olmak.dört tane ayak ,dört tane el ,karnında pıt pıt pıt ediyorbakalım şimdi net birşey hissetmiyorum ama ileride rabbim nasip ederse hissettiğimde ne yaşarım bilemiyorum herhalde mutluluktan çıldırırım.
amin güzel duaların için çok teşekkür ederim arkadaşım :)inan çok dikkat ediyorum ama bazen de korku sarıyor hormonlar gebelikten alt st oldu sanırım korkular var.geçen haftalarda korkuların hat safhadaydı ya bebişlerimin kalp atışlarını duyamazsam ya eşime bişeyo lursa diye ama hamdolsun yarından sonra dr. a gidicez.bebişlerimi çok özledim.bebişlerimi görücem.ama bu korkular gebelikte normalmiş.e bende bir aydır bebişlerimi görmedim :) haliyle insan korkuyor acaba kalpleri atıyor mudur yine sağlıklılar mı iyiler mi ? karnıda azıcık kıpırtı olsa hamdolsun diyorum :)
çoğul gebelikler anneden kaynaklanıyor.eğer sen çok yumurtluyorsan ikizin hatta üçüzün ,dördüzin bile olur.cinsiyeti de eş belirler.ama eşinin içine doğuyorsa belki neden olmasın rabbim nasip ederse çok yumurtladığın bi ay ki birliktelikten bebişlerin olur :)
rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu :)
son adet tarihim 24 agustostu...tamam ben okurum sen yaz cok merak ediyorum...
teşekkür ederim arkadaşım...iyki yazmışım buraya ben ya :)
günaydın ya benim adetime 5 gün olmasına rağmen bende çok halsizlik iştahsılık yediğimi çıkarcakmış gibi oluyorum bende hamile miyim yoksa dış gebelik mi+
netceğimi şaştım ben ki kahvaltı yapardım yapamıyom dün işyerinde taze fasulye vadı çok severim yiyemedim lütfen biri yardımcı olsun
allah herkese hayrlı bebişler nasip etsin bizede
canım moralini bozmak istemiyorum inşallah hamilesindir ama ben bu 7 aylık sürecinde içten içe her ay kendimi hamile sandım resmen hamile belirtileri vardı ama sonu hüsran oldu.bu ay gebe olduğumu öğrendiim hiçbir belirti yok kasık ağrısı haricnde.kendini fazla dinleme adet günün geçerse hemen bir test al inşallah pozitif çıkar canım...
Arkadaşlar adetinizi geçince idrar testi olumluysa hamilenizdir. Labaratuar görevlisiyle konuştuğumda gebelikte idrardan sonra kan testinin erken aşamada sadece sorunları belirlemeye( kimyasal gebelikler, dış gebelik, çoğul gebelik...v.s) yaradığını yalancı pozitif testlerin nadir olduğunu söyledi. Tam tersine yalancı negatif çıkan erken yapılmış testler daha fazla.
Ben de adet olmama 1 gün kala resmen aklıma esti erken gebelik testi yaptı. Hayal meyal çizgi var. Ertsesi gün yaptım daha koyu, eşime ancak o zaman söyledim. Kan testi yaptırana kadar 4 tane gebelik testi yaptırdım. Bu işin psikolojisi gerçekten bizi bitiriyor. Bir de bir sorununuz yoksa çok erkenden başvurmayın doktora, kese gözüktü gözükmedi, içi dolu boş, kalp atışı alındı alınmadı cehennem azabı yaşatıyorlar. İşleri gereği bütün kötü olasılıkları sıralıyorlar. Ne kendinizin nebebişnizin güzel canını sıkmayın. Bu arada ben de gebe kaldığımda göğüs uçlarım öyle hassaslaşmıştı ki resmen atletin değdiği yerler sızlıyordu.
Arkadaşlar adetinizi geçince idrar testi olumluysa hamilenizdir. Labaratuar görevlisiyle konuştuğumda gebelikte idrardan sonra kan testinin erken aşamada sadece sorunları belirlemeye( kimyasal gebelikler, dış gebelik, çoğul gebelik...v.s) yaradığını yalancı pozitif testlerin nadir olduğunu söyledi. Tam tersine yalancı negatif çıkan erken yapılmış testler daha fazla.
Ben de adet olmama 1 gün kala resmen aklıma esti erken gebelik testi yaptı. Hayal meyal çizgi var. Ertsesi gün yaptım daha koyu, eşime ancak o zaman söyledim. Kan testi yaptırana kadar 4 tane gebelik testi yaptırdım. Bu işin psikolojisi gerçekten bizi bitiriyor. Bir de bir sorununuz yoksa çok erkenden başvurmayın doktora, kese gözüktü gözükmedi, içi dolu boş, kalp atışı alındı alınmadı cehennem azabı yaşatıyorlar. İşleri gereği bütün kötü olasılıkları sıralıyorlar. Ne kendinizin nebebişnizin güzel canını sıkmayın. Bu arada ben de gebe kaldığımda göğüs uçlarım öyle hassaslaşmıştı ki resmen atletin değdiği yerler sızlıyordu.
Güzelim adetine 5 gün varsa ne kan testi ne ultrason ne idrar testi sana yardım edemez. Normal hassasiyeti olan bir testle 10 günde dahi tespit edilemeyen olumlu gebelikler var. Ama ben erken gebelik testi kullandım. 10 mga kadar idrarda belirliyormuş beta Hcg'yi. Tabi idrarda en az 10 olması kanda çok daha yüksek olması demek. Biraz daha sabret yanlış sonuçlarla canını sıkma.günaydın ya benim adetime 5 gün VAR bende çok halsizlik iştahsılık yediğimi çıkarcakmış gibi oluyorum bende hamile miyim yoksa dış gebelik mi+
netceğimi şaştım ben ki kahvaltı yapardım yapamıyom dün işyerinde taze fasulye vadı çok severim yiyemedim lütfen biri yardımcı olsun SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIM
allah herkese hayrlı bebişler nasip etsin bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?