• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim, yoksa adetmi olacağım?

Merhabalar. Hayrli aksamlar. Bu benim bir kacinci actigim konu. 31 aralik yumurtladim. Gec yumurtladim. 4 ocak adet olacaktim normalde olmadim. 2 gundur, kasiklarima kramplar giriyor, hafif hafif ben burdayim der gibi. Normalde atesim 35.5 olur...simdi surekli 36.1, 36.6, 37. Oluyor. Midem deseniz 5 gun oldu nerdeyse yaniyor. Su bile icsem yaniyor. Uzanıyorum, gozlerim karariyor. Cok az hafif kokusuz, yumurta aki gibi akintim var. Geceleri terlemelerim basladi. Bunlar adet belirtisimi, yoksa hamilelikmi? Test yapmiyorum cun ki yalanci negativ ve ya yalanci pozitiv gormemek icin biraz daha ilerlemesini bekliyorum. Karnimin alt kisminda yani kasklarimda...komple bi agri dolaniyor. Adet oluncada tamam agrilarim olur ama..midem yanmaz. Başım donmez. Haa bide uzun suredir davul gibiyim.

Lutfen bana fikir bildirin. Bide hamile olan ablalarim, bana belirtilerni anlatirmi?.
31 Aralık yumurtlama olduysa eski regl tarihinizi unutun.
13-14 Ocak beklenen adet tarihiniz olur. Belirtiler kısmen aynı ama test için daha erken. İnşaAllah gönlünüzce olur.

T
Geç yumurtlamış olabilirsin, belki ondandır ağrıların. Bazı hamilelik belirtileri adet gibidir, bazı adet belirtileri hamilelik belirtisi gibidir. Hiç belli olmaz bu durum, kişiden kişiye değişir . Burada sana hamilesin ya da değilsin demek, doğru bir yönlendirme olmaz. Çünkü ne olacağı belli olmaz. Bir kaç gün geçsin test yap, umarım kalbinden geçen sonuç gerçekleşir 💗
Esti isten o yuzden yapmiyorum. Ayin 14unu hesapladim bekliyorum. Son 4 gun kaldi. Bu kadar dayanduysam dayanirim. O kadar testim pozitif ciktigi halde kan testim neqativ oldu ki, testlere inanamiyorumda çok. Sadece umudumu hic kaybetmiyorum. Bu sefer olmazsa yarin olur....umud Allahtan, umutsuzluk şeytandanmiş. Sadece adet gunume yaklasiyormuyum yoksa hamilelik belortisimi bilemedim...eşimede çaktirmiyorum.

İnşallah canım inşallah rabbim sızı sevindirsin aminn🤲🤲🤲 geçmek bilmiyor ve söz verdim yapmayacam test ayda beş test alırım testler de pahalı olmuş 😀😀 ayrıca ben 3 ocakta test yaptım yani adete daha 11 gün vardı çünkü Ogün karnım ağrıyor du yapım dedim yok du ve yumurtalamadan 6 gün sonra yani çok saçma ama işte kafa söz geciremedim...
Bendr soz verdim yapmicam. Bende yumurtlamamin tam 5ci gunu gece yatagimda iken ani sert bi agri girdi kasigima...ama kisa sureli. Gece boyu ufak ufak vardi kramplar ama o bi başka oldu. Bu gunde 9cu gun bakalim....Allah kerimdir.

Merhabalar,
Benim bugün gecikmemin 4. günü. Test yaptim böyle cok silik cikti. Sizce bu test bozukmu? Dünden beri cok az az kahve rengi ve pembe lekelenmem var.
Sen ablacim yeni test al dene, hemde idrarini biraz az damlat. Akmiş. Ama kahve rengi leke varsa olada bilir yani...yinede yeni test yap. Orada cubuk testlerden yokmu? Evie test. Fraue test.

Erken gebelikte çıkabilir canım ama onlar bazen yalancı pozitif veriyor o yüzden en garanti kasart test
Cok yasadim inaniyormusunuz. Hemde çooook. Testler beni cok yaniltdi. Erken olmayanida yaniltdi. Dayanmaya calisacagim. Gununde olmazsa adetim, o zaman yapacagim test.

Merhaba ben yeni üye oldum yaklaşık 5 aydır hamile kalmak istiyorum bu ay tam yumurtlama günü ilişkiye girdim ve adet olmama bir hafta var bende hiç belirti yok şişlik var sadece adet mı olucam yoksa olmicam mı bilemiyorum ama sürekli olmumsuz düşünceler aklıma
Merhaba ablam. Once o kafandaki olumsuzluklari at bi kenara. Bende 1 bucuk senedir hamile kalmaya calisiyorum. Ama nebinancini ne umudunu sakiiin kaybetme. Cun ki, biz istesekte, istemesekde her seyin hayorlisini bilen Allahtir. Bilmiyoruz ki, bize kotu gozukenin ardinda hangi guzellikler sakli. Bu yuzden Ya Allah diyelim....Allah hayirlisi ile sizede, banada, bizim gibi hasretle bebek bekleyen....tum ablalarmiza tezlikle hayirlisi ile, saglikla kucagina almayi nasip etsin. Aminnn🤲🤲🤲

31 Aralık yumurtlama olduysa eski regl tarihinizi unutun.
13-14 Ocak beklenen adet tarihiniz olur. Belirtiler kısmen aynı ama test için daha erken. İnşaAllah gönlünüzce olur.
Evet bend ehesaplamistim 14ne denk geldignide, iste, biz kadinlar ve sabirsizliktan duramayan kalplermiz. Cook tesekkurler. Allah razi olsun🤲😊🤩😍

Merhaba belki benim yasadiklarimi yasayan olurda bilgi arar diye yaziyorum. Malesef kimyasal gebelik yasamisim. Allah hepimize en hayirli zamanda saglikla bebisimizi nasip etsin ♥️

Merhaba belki benim yasadiklarimi yasayan olurda bilgi arar diye yaziyorum. Malesef kimyasal gebelik yasamisim. Allah hepimize en hayirli zamanda saglikla bebisimizi nasip etsin ♥️
Yaaa çok uzuldum. Hayirlisi, uzulme Allah tez bir zamanda nasip etsin inseAllah🤲🤲🤲

31 Aralıkta yumurtladıysanız 14 ocak gibi adet olmanız gerekmez mi? Bence bi kaç gün daha bekleyin. Ben de sizin gibi 31 Aralık 1 Ocak gibi yumurtladım. Ben de bekliyorum. Eğer test yapmaya başlarsam herr gün yapıyorum😁
Merhaba. Test yaptinizmi? Sizin durum ne oldu?

Kizlar, benim testler 2 gun arayla negativ, 2 gun sonra adet gunum bekliyorum ama, benim kramplarm gecmiyor. Adet olacagm zaman boyle olmam ki. Adet agrisi baska...bu kramp yani. Igne batmasi gibi, ne biliyim kivrak sancı sanki. Yani cok sert degl ama var işte. Goguslerim şiş evet ama hicc acimiyor. Ana belim, kasklarm, başim, midem agriyor. Bide ateşlenmelerim...anlayamiyorum🫤🫤🫤🫤

Ay bu kadar olur…uygulama doğru bildiyse 31i benim de deli gibi sol kasık ağrım var batma var çok idrara çıkma var reflü başlangıcı yediğim içtiğim ağzıma geliyor hepsi var ama çok umutlanmak istemiyorum bi yanım dua ediyo deli gibi…aynıyız. beyaz-sarı akıntım da oldu birkaç gün şimdi geçti. Rabbim gönlümüze bu sevinci versin, sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah isteyen hepimize sonucunuzu mutlaka paylaşın

Ay bu kadar olur…uygulama doğru bildiyse 31i benim de deli gibi sol kasık ağrım var batma var çok idrara çıkma var reflü başlangıcı yediğim içtiğim ağzıma geliyor hepsi var ama çok umutlanmak istemiyorum bi yanım dua ediyo deli gibi…aynıyız. beyaz-sarı akıntım da oldu birkaç gün şimdi geçti. Rabbim gönlümüze bu sevinci versin, sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah isteyen hepimize sonucunuzu mutlaka paylaşın
Yaa hakkatenmi? Bende ayni, resmen elim Allahda son 2 gunu bekliyorum. Bir umut. Bel ki, belki olur diyeee🙂 inşeAllah aminn, sizde paylaşn lutfen. Allah honlunuze gore versinnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙂🤩

Yaa hakkatenmi? Bende ayni, resmen elim Allahda son 2 gunu bekliyorum. Bir umut. Bel ki, belki olur diyeee🙂 inşeAllah aminn, sizde paylaşn lutfen. Allah honlunuze gore versinnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙂🤩
Aminnnnn yarabbim 🥹 şeyi merak ediyorum herkes idrarının koyu renk olduğundan bahsediyor bu süreçte benim sürekli ağzım kuruduğu için su içiyorum diye mi açık renk bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ koyu renkli değil eğer belirtiyse bu🥺 sizinki nasıl acaba 🙈

Aminnnnn yarabbim 🥹 şeyi merak ediyorum herkes idrarının koyu renk olduğundan bahsediyor bu süreçte benim sürekli ağzım kuruduğu için su içiyorum diye mi açık renk bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ koyu renkli değil eğer belirtiyse bu🥺 sizinki nasıl acaba 🙈
Vallahi benimkide açik. Şoyle ki, su icmedigimde koyu, ama surekli su veya qazoz gibi icecekler icersem...kisaca fazla sıvı tuketince cok açik renk oluyor. Yani durum ayni.

Kizlar buna bakin. 2 cizgi olan, ovulyasya testi. Sadece denemek amacli yaptim cift cizgi oldu. Ilk defa ovulyasya testi yapyorum. Yumurtlama donemimde deglim, adetime 1 gun var. Ama diger 1 cizgi olan hamilelik testi. Ben hangisine inanmaliyim? Bu arada 2ci cizgi 15 saniyyede falan cikti. Beni bilgilendirirmisiniz?

Eklentiler

• 20230113_090001.webp
    20230113_090001.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 61
Ovusyon testi lh ölçer.Lh da sürekli idrarda vardır.Yani tam silinmez .Yumurtlama gününde olunca iki çizginin rengi eşitlenir .Yumurtlama günün de olmadığınızı test doğruluyor.

KIZLAR, KIZLAAAAAR ACIL BI GELIRMISINIZ? LÜTFEN!!!

BENIM BU GUN ADET GUNUM. DURAMADIM, TEST YAPTIM. YAPTIM YAPMASINADA, VARLA YOK ARASI BI ÇIZGI GÖRDUM SANKI. ŞU AN KENDIMDEN ŞUPELENIYORUM. AMA VAR GIBI. TELEFONA YANSIMIYOR RESIM ATAMIYORUM. SIZCE MUMKUNMU? ERKENMI YAPTIM YINE? BI AN KALBIM TITREDI SANKI, SEVINMEYE KORKUYORUM. BAŞINA GELENLER...LUTFEN YAZARMI. 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

Back
X