- 30 Mart 2022
- 6.359
- 4.045
- 123
31 Aralık yumurtlama olduysa eski regl tarihinizi unutun.Merhabalar. Hayrli aksamlar. Bu benim bir kacinci actigim konu. 31 aralik yumurtladim. Gec yumurtladim. 4 ocak adet olacaktim normalde olmadim. 2 gundur, kasiklarima kramplar giriyor, hafif hafif ben burdayim der gibi. Normalde atesim 35.5 olur...simdi surekli 36.1, 36.6, 37. Oluyor. Midem deseniz 5 gun oldu nerdeyse yaniyor. Su bile icsem yaniyor. Uzanıyorum, gozlerim karariyor. Cok az hafif kokusuz, yumurta aki gibi akintim var. Geceleri terlemelerim basladi. Bunlar adet belirtisimi, yoksa hamilelikmi? Test yapmiyorum cun ki yalanci negativ ve ya yalanci pozitiv gormemek icin biraz daha ilerlemesini bekliyorum. Karnimin alt kisminda yani kasklarimda...komple bi agri dolaniyor. Adet oluncada tamam agrilarim olur ama..midem yanmaz. Başım donmez. Haa bide uzun suredir davul gibiyim.
Lutfen bana fikir bildirin. Bide hamile olan ablalarim, bana belirtilerni anlatirmi?.
13-14 Ocak beklenen adet tarihiniz olur. Belirtiler kısmen aynı ama test için daha erken. İnşaAllah gönlünüzce olur.