Kese için çok erken henüz. En fazla 4 haftalık olabilir. 6 hafta ve sonrasında görünüyor kese diye biliyorum ben. Biraz daha bekleyelim. Beta artıyor ise sorun yoktur bence.28 eylülde regl günümken o gün leke geldi ve iki gün birsey yoktu test yaptım pozitif çıktı. 2 günsonrq agrım ve kanamam oldu. Acile gittik kan testinde pozitif ultrasonda kese görünmüyor dedi. Randevu alın dedi ama ben korkuyorum. Hala ara ara kanamam ve agrım oluyor.Bu nedemek oluyor yardımcı olur musunuz?
Ağrın varsa hemen doktora git olabilir yerleşme kanaması da olur ama Ağrı yapmaz28 eylülde regl günümken o gün leke geldi ve iki gün birsey yoktu test yaptım pozitif çıktı. 2 günsonrq agrım ve kanamam oldu. Acile gittik kan testinde pozitif ultrasonda kese görünmüyor dedi. Randevu alın dedi ama ben korkuyorum. Hala ara ara kanamam ve agrım oluyor.Bu nedemek oluyor yardımcı olur musunuz?
Tesekkür ederim. Bugün agrım devam edince tekrar acile gittim ve beta hcg dün 500dü bugün 700 olmuş kanamamda devam edince doktorda kanama oldugu için yatış verelim takip edelim dış gebelik ve ya normal oldugu suan vajinadan da baksa görülmez en az 1500 olmalı dedi. Bende yatışı reddettim. Randevu alıp gidicem tekrar stres ve belirsizlik beni bitirebilirKese için çok erken henüz. En fazla 4 haftalık olabilir. 6 hafta ve sonrasında görünüyor kese diye biliyorum ben. Biraz daha bekleyelim. Beta artıyor ise sorun yoktur bence.
Benimde kafam karıstı baskalarıda hafif agrı olur falan yazmıştı . Pazartesi randevu aldım. İnsallah vajinadan bakmadan ne oldugu anlaşılır.Ağrın varsa hemen doktora git olabilir yerleşme kanaması da olur ama Ağrı yapmaz
Kanamaniz nasıl çok mu ağrın varsa doktora görün hemen28 eylülde regl günümken o gün leke geldi ve iki gün birsey yoktu test yaptım pozitif çıktı. 2 günsonrq agrım ve kanamam oldu. Acile gittik kan testinde pozitif ultrasonda kese görünmüyor dedi. Randevu alın dedi ama ben korkuyorum. Hala ara ara kanamam ve agrım oluyor.Bu nedemek oluyor yardımcı olur musunuz?
Artık normal inşallah sağlıklı hamilesindir bol bol dinlen leke şeklinde miTesekkür ederim. Bugün agrım devam edince tekrar acile gittim ve beta hcg dün 500dü bugün 700 olmuş kanamamda devam edince doktorda kanama oldugu için yatış verelim takip edelim dış gebelik ve ya normal oldugu suan vajinadan da baksa görülmez en az 1500 olmalı dedi. Bende yatışı reddettim. Randevu alıp gidicem tekrar stres ve belirsizlik beni bitirebilir
Evet peçete koydugumda bazen peçeteye geçiyor bazen silince geliyor kahverengi gibi . Hamile kadınlara ve annelere okadar saygı duymaya başladımki kendime olan cesaretim yok oldu. İnsallah hayırlısı kolaylıkla olur Allahım herkese yardım etsinKanamaniz nasıl çok mu ağrın varsa doktora görün hemen
Artık normal inşallah sağlıklı hamilesindir bol bol dinlen leke şeklinde mi
Merhaba bende bugün evde test yaptım adet gecikmesinin üçüncü günü test bozuk mu ya da pozitif mi bakabilir misinizKanamaniz nasıl çok mu ağrın varsa doktora görün hemen
Artık normal inşallah sağlıklı hamilesindir bol bol dinlen leke şeklinde mi
Yerleşme kanaması olabilir canım bende çok sandimEvet peçete koydugumda bazen peçeteye geçiyor bazen silince geliyor kahverengi gibi . Hamile kadınlara ve annelere okadar saygı duymaya başladımki kendime olan cesaretim yok oldu. İnsallah hayırlısı kolaylıkla olur Allahım herkese yardım etsin
Tabiki yükleyin bakayimMerhaba bende bugün evde test yaptım adet gecikmesinin üçüncü günü test bozuk mu ya da pozitif mi bakabilir misiniz
İnsaallah öyledir sizinle konuşmak biraz rahatlattı çok tesekkür ederim yaYerleşme kanaması olabilir canım bende çok sandim
Tabiki yükleyin bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?