hamilemiyim yoksa kist mi

Hamile degilsen biye niye uxuluyorsun ki sonucta kist gebelige engel degil.

Ayrica benim sol yumurtaligimda kist cikmisti 15gun cok pihtili bi kanama olunca doktora gittim. Kist oldugunu kanama olfugu ivin kistin temizlenecgini soyle. Kanaman kesilince gel bakalim dedi. Kist yok olmus. Rabbim hepimizin gonlune gore versin

Canim Rahminde portokal buyuklugunde kist olup 5 cocuk doguran insan taniyorum. Doktor bile sasirmis bu duruma. O yuzden Rabbim ol der ve olur . sıkma canini
Ben hamile olmayı beklerken kist olmasına üzüldüm engl olduğu yada olmadığı için değil

Sabah mi içmek gerekiyo nasl yapmam gerekiyor anlatrmsb cnm

Günden 2 kere canım yemeklerden önce yada sonra sen belirle ben önce içerdim. 2 bardak suya orta boy beyaz kabuklu soğan doğrucan yani yemeklik soğandan su klorsuz olacak bilgin olsun. su kaynadıktan sonra soğanları 4 bölerek içine at 15 dakika daha kaynat. Daha sonra ılıyınca iç cnm 1 bardak olucak. Her uyguladığın gün yeni soğan kullanacaksın.

Günde 1 bardk 15 gün yapilck diye okudm bazı perdelerde fark ediyor mu 1 yada2 kez icmk

Günde 1 bardk 15 gün yapilck diye okudm bazı perdelerde fark ediyor mu 1 yada2 kez icmk

Ben ibrahm saraçoğlundan dinledim canım televizyonda anlatmıştı ve 2 bardak için dedi ben 2 bardak içtim. 15 gün içeceksin daha sonra adet olacaksın zaten adetin bittikten 5 gün sonra tekrar başlayacaksın ben böyle biliyordum böyle yaptım içtim.

Tamam canm çok saol akşam icsem olur mu sabah erkn ise gidiyrm akşam 5bucuk gibi 1 bardak 11 gibi 2 . Bardağı icsem

Çok saol canm yanlz bn bunu akşam icsem olr mu birini 6 gibi birini 11 gibi falan sabah erkn ise gdyrm da

canm mrb bendede kist çıktı çok ağrı yapıyo kontrol hapı vereyim dedi sonra vermedi 30*21mm kist diyo ne kadarlık bilmiyorum ama soğan suyu erittimi kistlerini
Evet cnm soğan kürü kistler için bire bir internetten araştır istersen ben dediğim gibi kullandım ayrıca soğan sağlıklı yan etkisi olmaz yani kullan

3 cm küçüktü ama pko olan arkadaşım vardı o kurtulamazdı ama içiyordu ağrıları diniyordu vw adeti düzenledi. Fakat hamilesin sanırım bi kullanmadan önce doktora sor birşey olmasın birde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…