Anladım canım kontol edicek kisti attınmı diye sogan kürüne bak işe yarıyor gerçekten
Yaa biz bebek istiyoruz o yüzden adetm gecikti diye çok sevinmiştim biraz kask agrim olunca hamilemiym diye dusundm doktr kist var gebelik yok deyince çok üzüldüm ben mart ayında miyom ameliyatı oldm snra nisnda adetm düzene girince bebek istemeye basladk nisandan beri olmuyor o yüzden bu ay çok umutlanmistim kist olmasını hiç beklemiyordm suan hiç san yk mu kesn hamile deglmym
Hamile degilsen biye niye uxuluyorsun ki sonucta kist gebelige engel degil.
Ben hamile olmayı beklerken kist olmasına üzüldüm engl olduğu yada olmadığı için değil
Soğan kürunu çok duydum onu deniycem ins geçerde bian önce bebisimz olur
Canim Rahminde portokal buyuklugunde kist olup 5 cocuk doguran insan taniyorum. Doktor bile sasirmis bu duruma. O yuzden Rabbim ol der ve olur . sıkma canini
Kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim :)
Sabah mi içmek gerekiyo nasl yapmam gerekiyor anlatrmsb cnm
Günden 2 kere canım yemeklerden önce yada sonra sen belirle ben önce içerdim. 2 bardak suya orta boy beyaz kabuklu soğan doğrucan yani yemeklik soğandan su klorsuz olacak bilgin olsun. su kaynadıktan sonra soğanları 4 bölerek içine at 15 dakika daha kaynat. Daha sonra ılıyınca iç cnm 1 bardak olucak. Her uyguladığın gün yeni soğan kullanacaksın.
Günde 1 bardk 15 gün yapilck diye okudm bazı perdelerde fark ediyor mu 1 yada2 kez icmk
Ben ibrahm saraçoğlundan dinledim canım televizyonda anlatmıştı ve 2 bardak için dedi ben 2 bardak içtim. 15 gün içeceksin daha sonra adet olacaksın zaten adetin bittikten 5 gün sonra tekrar başlayacaksın ben böyle biliyordum böyle yaptım içtim.
Tamam canm çok saol akşam icsem olur mu sabah erkn ise gidiyrm akşam 5bucuk gibi 1 bardak 11 gibi 2 . Bardağı icsem
Olur canım sadece ihmal etme umarım işe yarar
canm mrb bendede kist çıktı çok ağrı yapıyo kontrol hapı vereyim dedi sonra vermedi 30*21mm kist diyo ne kadarlık bilmiyorum ama soğan suyu erittimi kistleriniKullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim :)
Evet cnm soğan kürü kistler için bire bir internetten araştır istersen ben dediğim gibi kullandım ayrıca soğan sağlıklı yan etkisi olmaz yani kullancanm mrb bendede kist çıktı çok ağrı yapıyo kontrol hapı vereyim dedi sonra vermedi 30*21mm kist diyo ne kadarlık bilmiyorum ama soğan suyu erittimi kistlerini
senin kistin boyutu neydi cnmEvet cnm soğan kürü kistler için bire bir internetten araştır istersen ben dediğim gibi kullandım ayrıca soğan sağlıklı yan etkisi olmaz yani kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?