Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim sagolun Bi an silik olabilir mi diye endişe ettimHamilesiniz gayet net çıkmış. Tebrikler
Çok teşekkür ederim sagolun :)Baya net çıkmış acabaya yer bırakmamışTebrikler
Evet 2 dk içinde oldu çok teşekkür ederimİlk 3 dk içindeyse tebrikler
Teşekkür ederim sagolun:)Bu sonuca göre evet tebrik ederim hamilesiniz
Çok teşekkür ederim sagolun:)Bu sonuca göre evet tebrik ederim hamilesiniz
Rica ederim kan testi yaptirin ama mutlaka en garantisiÇok teşekkür ederim sagolun:)
Testin markasi ne acaba? Benim de ayni sekilde çıktı ama bikac saat sonra tekrar yaptim negatif cikti
Ben aynı testi iki gün önce yaptım çok silik çıktı bugün yaptım bu şekilde çıktı sanırım gebeliğin başlangıcı o yüzden bu şekilde çıkıyor markası clearpink ilk yaptığım çok silikti bu sekildeTestin markasi ne acaba? Benim de ayni sekilde çıktı ama bikac saat sonra tekrar yaptim negatif ciktikan verirseniz sonucunu yazabilir misiniz lütfen cok merak ettim
Evet koyulasma var cok iyi o zaman hayırlı olsun diyelimBen aynı testi iki gün önce yaptım çok silik çıktı bugün yaptım bu şekilde çıktı sanırım gebeliğin başlangıcı o yüzden bu şekilde çıkıyor markası clearpink ilk yaptığım çok silikti bu sekilde Eki Görüntüle 2957488
Teşekkür ederim sagolun Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet koyulasma var cok iyi o zaman hayırlı olsun diyelim![]()
Tebriklerrrrr