Hamile olmama ihtimalim var mı sizce? Yarın kan testi yapıcam garanti olsun diyeAma silik çıkmış 10. Güne göre sanki
Sen o zman buraya yazma kurtaja git vakit kaybetmeden...Fake hesap değil evet bu gün üyelik yaptım. Resmi de 1 saat önce çektim.
Allah senin gibi isteyenlere versin insallah. Boyle ziyan edenlerin bebekleri olmasin gunah.2yıldır hamile kalmak icin yapmadigim sey kalmadi,Korunurken hamile kalanlari bi türlü anlayamıyorum....
Bugünlerde çok arttı böyle mesajlar,yok babama ne dicem yok hamile miyim?biz de vakit ayırıp dil döküyoruz,insanların kendini gebeliğe odaklamış safiyane duygularıyla alay ediliyor sankiFake hesap oldugunu dusunuyorum. Uyelik bugun
Aynen senin dusuncendeyim cnmm... Allahin imtihani işte. Kisa zamanda bizde cift cizgileri goruruz insallahben hamile kalmak için amuda kalkıyom yine de olmuyo
birileri korunurken hamile kalıyoooooo allahımmm nasıl bir imtihan bu sen bilirsin
yazık şimdi kesin aldıracak ve bana ne oluyosa deliriyorum burda
(not: kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ben kendime üzülüyommm)
Yapar yapmaz mı çıktı sonra dan mı benim çizgi sonradan oluştu negatif çıktı umarım değildirsin istemiyorsunuz sanırım rabbim isteyenlere bize nasip etsin ☺Hamile olmama ihtimalim var mı sizce? Yarın kan testi yapıcam garanti olsun diye
Iyi bari... bak sevindim bunaAsla aldırmam. ev de kedilerim var ve evlat gibi bakıyorum onlara. Hele ki karnımda ki canlıya nasıl kıyabilirim ki
Bu şekilde algılanıyor olmam üzdü açıkçası. Şu anda kimseye soramadığım şeyi hiç tanımadığım insanlara soruyorum. Cevap yazmamakta sizin kararınız.Bugünlerde çok arttı böyle mesajlar,yok babama ne dicem yok hamile miyim?biz de vakit ayırıp dil döküyoruz,insanların kendini gebeliğe odaklamış safiyane duygularıyla alay ediliyor sanki
Aldırmam bundan emin olabilirsiniz o vebale zaten giremem. Hatta kızım olursa ismini Pırıl koymayı bile düşünen biriyim.Iyi bari... bak sevindim buna
Allahın gücüne gitmesin ama istemiyorum şu andaYapar yapmaz mı çıktı sonra dan mı benim çizgi sonradan oluştu negatif çıktı umarım değildirsin istemiyorsunuz sanırım rabbim isteyenlere bize nasip etsin ☺
Silik çıktığı için zaten anlayamadım. Daha önce böyle bir şey yapmadım ilk defa başıma geliyor.Bir de çift çizginin gebelik olduğunu Nasıl bilmez cinsel hayatı olan bi insan,bana mantıksız geliyor
Istesen de istemesen de artik cok gecAllahın gücüne gitmesin ama istemiyorum şu anda
Silik çıktığı için zaten anlayamadım. Daha önce böyle bir şey yapmadım ilk defa başıma geliyor.
yani gebelik oluşacak gibi oluyor ama oluşmuyor....geçen sene bana olmuştu günüm geçti test yapmıştım silik çıktı koştum hemen doktora gittim kan değerim haftasına göre düşük çıktı ve doktor umutlanma sağlıklı gebeliğe benzemiyor dedi...ama bu herkese böle olmuyor çok düşük değerlerle başlayıp sağlıklı gebeliği süren çoook varKimyasal Gebelik nasıl oluyor? Evet pahalı bir gebelik. En son şubatın 27 sinde regli oldum. Benim reglim genelde öne atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?