Hamilemiyim ???

ben hamile kalmak için amuda kalkıyom yine de olmuyo
birileri korunurken hamile kalıyoooooo allahımmm nasıl bir imtihan bu sen bilirsin
yazık şimdi kesin aldıracak ve bana ne oluyosa deliriyorum burda

(not: kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ben kendime üzülüyommm)

Asla aldırmam. ev de kedilerim var ve evlat gibi bakıyorum onlara. Hele ki karnımda ki canlıya nasıl kıyabilirim ki

Aynen senin dusuncendeyim cnmm... Allahin imtihani işte. Kisa zamanda bizde cift cizgileri goruruz insallah

Bugünlerde çok arttı böyle mesajlar,yok babama ne dicem yok hamile miyim?biz de vakit ayırıp dil döküyoruz,insanların kendini gebeliğe odaklamış safiyane duygularıyla alay ediliyor sanki
Bu şekilde algılanıyor olmam üzdü açıkçası. Şu anda kimseye soramadığım şeyi hiç tanımadığım insanlara soruyorum. Cevap yazmamakta sizin kararınız.

Bir de çift çizginin gebelik olduğunu Nasıl bilmez cinsel hayatı olan bi insan,bana mantıksız geliyor

Silik çıktığı için zaten anlayamadım. Daha önce böyle bir şey yapmadım ilk defa başıma geliyor.

madem istemiyorsun şöle söleyim ... adetin 10 ün geçtiği halde çizgi silik ..üstelik yaptığın test pahalı erken gebelik ölçen testlerden ..hcg değerin muhtemelen düşük böle durumlarda kimyasal gebelikde olabiliyor ama tabiki sağlılı gebelikse değerler birden de yükselip bebek oluşabilir istemiyorsan biran önce doktora git...

Kimyasal Gebelik nasıl oluyor? Evet pahalı bir gebelik. En son şubatın 27 sinde regli oldum. Benim reglim genelde öne atar.

Kimyasal Gebelik nasıl oluyor? Evet pahalı bir gebelik. En son şubatın 27 sinde regli oldum. Benim reglim genelde öne atar.
yani gebelik oluşacak gibi oluyor ama oluşmuyor....geçen sene bana olmuştu günüm geçti test yapmıştım silik çıktı koştum hemen doktora gittim kan değerim haftasına göre düşük çıktı ve doktor umutlanma sağlıklı gebeliğe benzemiyor dedi...ama bu herkese böle olmuyor çok düşük değerlerle başlayıp sağlıklı gebeliği süren çoook var

Anladım. Birde ben horman ilacı falan da kullanıyorum 3 sene önce tiroit ameliyatı oldum ve her gün ilaç içiyorum. Ondan dolayı da pek imkan vermiyordum. Bir de hiç öyle içime boşalma olayı falanda olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…