Hımm geçmiş olsun.. Size biraz pahalıya mal olacak ama, yapacak birşey yok sanırım. Canını sıkma, korunma işini daha ciddiye almak lazım sanırım...Fake hesap değil evet bu gün üyelik yaptım. Resmi de 1 saat önce çektim.
Aldırmayacağım düşünmüyorum.Hımm geçmiş olsun.. Size biraz pahalıya mal olacak ama, yapacak birşey yok sanırım. Canını sıkma, korunma işini daha ciddiye almak lazım sanırım...
Bende hep bir çocuğum olsun istiyorum tabi ki ama hazır olduğum zaman olsun istiyordum. Kısmet şimdiyse yapacak bir şey umarım inşallah sizde güzel haberi alırsınız.rabbim isteyenlere nasip et yarabbi
duy sesimizi bizi daha fazla imtihan etme yarabbim afetttt allahhımmmm affetttt
Bende hep bir çocuğum olsun istiyorum tabi ki ama hazır olduğum zaman olsun istiyordum. Kısmet şimdiyse yapacak bir şey umarım inşallah sizde güzel haberi alırsınız.
Hamilesinnnnn h.olsun canımm rabbim bebişini sana bağışlasınEki Görüntüle 1980185 Eki Görüntüle 1980177 Merhaba Arkadaşlar, Az önce gebelik testi yaptım ama sonucu pek anlayamadım bana yardımcı olur musunuz ???
Reglim 10 gün gecikti !!
tebrikler :)Eki Görüntüle 1980185 Eki Görüntüle 1980177 Merhaba Arkadaşlar, Az önce gebelik testi yaptım ama sonucu pek anlayamadım bana yardımcı olur musunuz ???
Reglim 10 gün gecikti !!
Bebeğm keşke korunsaydınız. Ama iş işten geçmiş yapacak bşey yok tabiki. Napmayı düşübüyosnŞimdi erkek arkadaşımla konuştum çokta duygusal düşünmememiz lazım diyor. Mantıklı olmamız gerekiyor diyor o çocuğun geleceği için. Ben bu çocuğu aldırırsam mahvolurum yaa
Nasil olur idrar testi bariz Pozitifti.ohhhh çok şükür sabah tahlil yaptırdım az önce sonucu aldım ve sonuç NEGATİF hamile değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?