Hamilemiyim ???

J juyem :)) ilahii kaç yaşındasınız merak ettim şimdi... o içtiğin ilaç yani troid hormonun zaralı bişi değilki aksine vucudun için ve varsa tabi bebeğin için çok gerekli bi ilaç içmeye devam et eğer hamileysen ilaç dozun da artıcak zaten doktora git canım gecikme daha fazla

25 yaşımdayım. Yarın erkenden kan tahlili yaptırmak için doktora gideceğiz erkek arkadaşımla birlikte. Şimdi işte olduğum için gidemiyorum.

Fake hesap değil evet bu gün üyelik yaptım. Resmi de 1 saat önce çektim.
Hımm geçmiş olsun.. Size biraz pahalıya mal olacak ama, yapacak birşey yok sanırım. Canını sıkma, korunma işini daha ciddiye almak lazım sanırım...

rabbim isteyenlere nasip et yarabbi

duy sesimizi bizi daha fazla imtihan etme yarabbim afetttt allahhımmmm affetttt
Bende hep bir çocuğum olsun istiyorum tabi ki ama hazır olduğum zaman olsun istiyordum. Kısmet şimdiyse yapacak bir şey umarım inşallah sizde güzel haberi alırsınız.

Şimdi erkek arkadaşımla konuştum çokta duygusal düşünmememiz lazım diyor. Mantıklı olmamız gerekiyor diyor o çocuğun geleceği için. Ben bu çocuğu aldırırsam mahvolurum yaa

Şimdi erkek arkadaşımla konuştum çokta duygusal düşünmememiz lazım diyor. Mantıklı olmamız gerekiyor diyor o çocuğun geleceği için. Ben bu çocuğu aldırırsam mahvolurum yaa
Bebeğm keşke korunsaydınız. Ama iş işten geçmiş yapacak bşey yok tabiki. Napmayı düşübüyosn

Ne dicegimi bilemedim inşallah hamile değilsindir

Olması imkansız gibi bir şeydi yaa şimdi buluşup yürüyüş yapacağız akıbiyetimiz belli olacak. Yarın sabah kan vermeye gideceğiz. Dananın kuyruğu o zaman kopacak. Ama ben erkek arkadaşımdan istemediği sinyalini aldım çok üzücü bir durum..

Şimdilik hepinize iyi akşamlar yarın durumla ilgili olarak yazarım bana dua edin lütfen...

ohhhh çok şükür sabah tahlil yaptırdım az önce sonucu aldım ve sonuç NEGATİF hamile değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…