Hamilemiyim

Hayathayat3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
2
0
1
28
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım tam bilmiyorum sayfayı ama yardımınıza ihtiyacım var adetim 7gün gecıktı ve açık sarı akıntım var bazen ara ara kaşıntım oluyor ama arada adet sancılarımda oluo korkuyorum doktora gitmeye sizce Neden

Doktora gitmeye mi korkuyorsunuz?Neden?

İdrar testi yapin bence olabilir tabi ki adetler düZenli ise 7 gun.gecikme cok

Korkuyorum yemin ederim...ya cikmazssa diye.ewin icinde yurumeye korkar oldum...sanki nasipten otesini bilmezmisim gibi..5 gundur uyuyamiyorum...

Korkuyorum yemin ederim...ya cikmazssa diye.ewin icinde yurumeye korkar oldum...sanki nasipten otesini bilmezmisim gibi..5 gundur uyuyamiyorum...
Böyle daha cok stres oluyorsunuz. Napizten otesini gormeyiz Allahin bir bildigi vardir diyip yine kabul ederiz sonucu ama sonucu öğrenmek lazım

Kafam oyle karisikki...kimisi 1 hafta gecneli diyo..kimisi 12 gun...kisiye gore degisiyomus..oyle aman Allah bi belirtimde yok...beni muallakta birakan o...sadece belim agriyo...hafif kasiklarim batiyo..kremsi akintim..dusmeyen atesim...sabahlari bulanti ama kusmuyorum...psikolojikmi dgilmi onuda bilmiyorum tek bildigim devrelerim yandi...adapte olmayacagim dedikce daha fazla dusunuyorum...esim bugun test alip gelicek...ama acaba 10 gunu tamamlasammi diyorum...offff allak bullagim...belirsizlik cok gicikmis

Normalde düzenli mi adetleriniz bir rahatsizlik var mi mesela bende.pko olduğu için duzensiz

22.23 arasi duzenli ama amh degerim dusuk...yumurta rezervim dusuk..ama kure basladim...kurlerle amh yi yukseltenler hele senin rahatsizligina dahada iyi gelen kur var...senin gibi olup kurlerden sonra hamile kalanlari biliyorum hemde yuzlerce

22.23 arasi duzenli ama amh degerim dusuk...yumurta rezervim dusuk..ama kure basladim...kurlerle amh yi yukseltenler hele senin rahatsizligina dahada iyi gelen kur var...senin gibi olup kurlerden sonra hamile kalanlari biliyorum hemde yuzlerce
Bence sabah ilk ve orta idrar ile deneyin belki çıkar. Hangi kurler acaba sogan suyunu biliyorum bir tek ama yapmadim doktorum bitkisel şeyler yapma dengen bozulur dedi ama zaten dengem yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…