Hamilemiyim

Basak 17700

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
61
9
1
24
Mbr kızlar adet ağrısı gibi sancı çekiyorum göğüsüm hafif sert isalim aş eriyorum et yemezdim dün annem kavurma yapmış o kadar güzel koktuki yedim ama yemezdim herşeye kolaylıkla sinir oluyorum tuvaletim çok geliyo dün akşam acile gittim acilde idrar testi yaptılar negatif doktor dedi idrar testinde çıkmaz dedi kan testi yaptırın dedi acaba varımıdır bebiş lütfen yardım edin

Adete kaç gün var?

Biz nerden bilebiliriz acaba adete 2hafta war diyosunuz. Üşütmüssünüz
Bende bu yorumlara anlam veremiyorum Bilmiyorsak nerden bilebiliriz demeye gerekte yoktur sanırım. Yoksa her topiğe mesaj yazmak zorunda mıyız ki

Madem doktor idrar da çıkmayacağını biliyor neden kan testi yaptırmıyor direk? bunu anlamadım

Bende bu yorumlara anlam veremiyorum Bilmiyorsak nerden bilebiliriz demeye gerekte yoktur sanırım. Yoksa her topiğe mesaj yazmak zorunda mıyız ki
İyide soru sacma buraya kimse evet hamilesin yada olabilir yazamaz ozaman bu topik boş kalır. Ha adetin gecmistir testte düşük deger çıkmıştır sorarsn hamilemiyim diye. Bu neyin nesi peki

Yaptırdığım yer küçük biyer aile hekimi yapıyormuş yarın gel yaptır dedi
Canım madem küçük bir yerde yaşıyorsun 2 3 tane test al adetin geçince yaparsın hemen, hastaneye gidemiyorsan sürekli öyle yap.
Bu arada eğer adetlerin duzensizse tedavi olmalısın bu sebepten de hamile kalamiyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…