- 14 Haziran 2019
- 61
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi Basak 17700
-
1veya 2 hafta falanAdete kaç gün var?
Adete 1 veya iki hafta falan varsa kanda da çıkmaz. öncelikle gününüz geçsin biraz sabredin.1veya 2 hafta falan
Canım regl ya 1 hatta 2 hafta varsa belki daha yunurtlamamışındır bile.1veya 2 hafta falan
Bende bu yorumlara anlam veremiyorumBiz nerden bilebiliriz acaba adete 2hafta war diyosunuz. Üşütmüssünüz
Anladım yani çıkmaz öylemiCanım regl ya 1 hatta 2 hafta varsa belki daha yunurtlamamışındır bile.
Madem doktor idrar da çıkmayacağını biliyor neden kan testi yaptırmıyor direk? bunu anlamadımMbr kızlar adet ağrısı gibi sancı çekiyorum göğüsüm hafif sert isalim aş eriyorum et yemezdim dün annem kavurma yapmış o kadar güzel koktuki yedim ama yemezdim herşeye kolaylıkla sinir oluyorum tuvaletim çok geliyo dün akşam acile gittim acilde idrar testi yaptılar negatif doktor dedi idrar testinde çıkmaz dedi kan testi yaptırın dedi acaba varımıdır bebiş lütfen yardım edin
Yok canım sanmıyorum. Erken yumurtlamış bile olsan döllenmiş midir o bile tartışılırŞu aralar evet
Anladım yani çıkmaz öylemi
Yaptırdığım yer küçük biyer aile hekimi yapıyormuş yarın gel yaptır dediMadem doktor idrar da çıkmayacağını biliyor neden kan testi yaptırmıyor direk? bunu anlamadım
İyide soru sacma buraya kimse evet hamilesin yada olabilir yazamaz ozaman bu topik boş kalır. Ha adetin gecmistir testte düşük deger çıkmıştır sorarsn hamilemiyim diye. Bu neyin nesi pekiBende bu yorumlara anlam veremiyorumBilmiyorsak nerden bilebiliriz demeye gerekte yoktur sanırım. Yoksa her topiğe mesaj yazmak zorunda mıyız ki
Ben sadece sormak istedim bilmiyorsan yazmazsınİyide soru sacma buraya kimse evet hamilesin yada olabilir yazamaz ozaman bu topik boş kalır. Ha adetin gecmistir testte düşük deger çıkmıştır sorarsn hamilemiyim diye. Bu neyin nesi peki
İnşallah vardır canım yaYok canım sanmıyorum. Erken yumurtlamış bile olsan döllenmiş midir o bile tartışılır
Canım madem küçük bir yerde yaşıyorsun 2 3 tane test al adetin geçince yaparsın hemen, hastaneye gidemiyorsan sürekli öyle yap.Yaptırdığım yer küçük biyer aile hekimi yapıyormuş yarın gel yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?