HAMİLEMİYİM?

Babygirl16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
1.999
2.430
133
Arkadaşlar öncelikle benim iki kürtajım var bebeklerim öldü. Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum adetime 6 gün var bugun Kahverengi lekelenmem oldu normalde hç yaşamam boyle bşey ve sol kasıkta agrım var sizce hamile olma olabilirmiyim bıyle bşey yaşayan varmı?????

Inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin canm.
Ben ağrıyı hatırlamıyorum ama lekelenmem olmuştu benimde adet olcam sanmıştım ama meger bebis varmış adet geçkince öğrendim

Sağol canım allah razı olsun ya bende adet olucakmışım gbi ancak lekelenme görümce şok oldum normalde gebeyken olmuştu bende ama normal dışında olmadı göğüs hassasiyeti falan asla yok şuan

ben bi kere yaşamıştım çok az bi leke gelmişti ertesi gün regl oldum 15 gün arayla 2 kez oldum inşallah hamilesindir herkesin bünyesi farklı dualarım seninle kan testi ver istersen

Sağol canım allah razı olsun ya bende adet olucakmışım gbi ancak lekelenme görümce şok oldum normalde gebeyken olmuştu bende ama normal dışında olmadı göğüs hassasiyeti falan asla yok şuan
Ne demek canm. Bekle bakalım inşallah bebiş vardır

ben bi kere yaşamıştım çok az bi leke gelmişti ertesi gün regl oldum 15 gün arayla 2 kez oldum inşallah hamilesindir herkesin bünyesi farklı dualarım seninle kan testi ver istersen
Geçen hafta verdim kan testi oda KBB gttim bogaZlaeım kötü diye doktorda kan testi yapmadan ilaç vermedi orda negatif çıktı tabi erken ancak ama bir sürü 1000 lik antibiyotik kullandım halada kullanıyorum acaba onlarlamı alakası var diyede düşünmüyor değilim yani

KIZLAR BEN LEKELENMEDIM ama ? midem bulandı ve kusma gerçekleşti yardımcı olurmusunuz kan testi sonucu 1. gün 50 2. gün 98 LEKELENME zorunlumu? aydınlatırmısınız...

İnşallah tek isteğim o hayırlı ise gelsinde bir nebze olsun diğerlerinin acısını dindirsin
Inşallah canim rabbim unutturur kısa zamanda sen kalbini ferah tut stres etme

çok heveslenme ama hamileymiş gibi de kendine dikkat et eger hamileysen inşşakllah hamilesindir ozman çoooook sevin ama heveslenirsen çok üzülüyor insan gerçekten inşallah hamilesindir bi kaç gün bekle istersen sana burdan beklerken arkadaşlık da ederim sonundada güzel haberi benimlede paylaşırsın canım ilaç etki edermi bilmiyorum ben 5 yıldır agrı kesici içmem hastalansam hastaneye gidip ilaç almam bebişim olursa etki etmesin diye ama

KIZLAR BEN LEKELENMEDIM ama ? midem bulandı ve kusma gerçekleşti yardımcı olurmusunuz kan testi sonucu 1. gün 50 2. gün 98 LEKELENME zorunlumu? aydınlatırmısınız...
Adetin gectimi

Dua arkadaşım inşallah hamilesindir üç dört gün kala erken gebelik testi yapabilirsin

adetim geçti 1 gün lekekenlem felan olmadı dediğim gibi kanda gebelik görünüyor dedi 1. gün kan kontrolü 58 2. gün 98 artmaya devam ediyormuş ama leke yok bulantı ve ara ara kusma var
Tam canm kanda varmis iste dert etme değerinin dahada artmasını bekle

Ay bilmiyorum bazen derler ya sakınan göze çöp Batar diye o yüzden pek şey yapmam ben sonuçta öğrenene kadar allah tarafında ondan sonra bizim sorumluluğumuzda . Ne gelirse hayırlısı bakkalım tabikide paylaşırım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…