- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Babygirl16
-
Sağol canım allah razı olsun ya bende adet olucakmışım gbi ancak lekelenme görümce şok oldum normalde gebeyken olmuştu bende ama normal dışında olmadı göğüs hassasiyeti falan asla yok şuanInşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin canm.
Ben ağrıyı hatırlamıyorum ama lekelenmem olmuştu benimde adet olcam sanmıştım ama meger bebis varmış adet geçkince öğrendim
ben bi kere yaşamıştım çok az bi leke gelmişti ertesi gün regl oldum 15 gün arayla 2 kez oldum inşallah hamilesindir herkesin bünyesi farklı dualarım seninle kan testi ver istersenArkadaşlar öncelikle benim iki kürtajım var bebeklerim öldü. Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum adetime 6 gün var bugun Kahverengi lekelenmem oldu normalde hç yaşamam boyle bşey ve sol kasıkta agrım var sizce hamile olma olabilirmiyim bıyle bşey yaşayan varmı?????
Ne demek canm. Bekle bakalım inşallah bebiş vardırSağol canım allah razı olsun ya bende adet olucakmışım gbi ancak lekelenme görümce şok oldum normalde gebeyken olmuştu bende ama normal dışında olmadı göğüs hassasiyeti falan asla yok şuan
Geçen hafta verdim kan testi oda KBB gttim bogaZlaeım kötü diye doktorda kan testi yapmadan ilaç vermedi orda negatif çıktı tabi erken ancak ama bir sürü 1000 lik antibiyotik kullandım halada kullanıyorum acaba onlarlamı alakası var diyede düşünmüyor değilim yaniben bi kere yaşamıştım çok az bi leke gelmişti ertesi gün regl oldum 15 gün arayla 2 kez oldum inşallah hamilesindir herkesin bünyesi farklı dualarım seninle kan testi ver istersen
İnşallah tek isteğim o hayırlı ise gelsinde bir nebze olsun diğerlerinin acısını dindirsinNe demek canm. Bekle bakalım inşallah bebiş vardır
Inşallah canim rabbim unutturur kısa zamandaİnşallah tek isteğim o hayırlı ise gelsinde bir nebze olsun diğerlerinin acısını dindirsin
çok heveslenme ama hamileymiş gibi de kendine dikkat et eger hamileysen inşşakllah hamilesindir ozman çoooook sevin ama heveslenirsen çok üzülüyor insan gerçekten inşallah hamilesindir bi kaç gün bekle istersen sana burdan beklerken arkadaşlık da ederim sonundada güzel haberi benimlede paylaşırsın canım ilaç etki edermi bilmiyorum ben 5 yıldır agrı kesici içmem hastalansam hastaneye gidip ilaç almam bebişim olursa etki etmesin diye amaGeçen hafta verdim kan testi oda KBB gttim bogaZlaeım kötü diye doktorda kan testi yapmadan ilaç vermedi orda negatif çıktı tabi erken ancak ama bir sürü 1000 lik antibiyotik kullandım halada kullanıyorum acaba onlarlamı alakası var diyede düşünmüyor değilim yani
Kaç gün var adetine canımKIZLAR BEN LEKELENMEDIM ama ? midem bulandı ve kusma gerçekleşti yardımcı olurmusunuz kan testi sonucu 1. gün 50 2. gün 98
Adetin gectimiKIZLAR BEN LEKELENMEDIM ama ? midem bulandı ve kusma gerçekleşti yardımcı olurmusunuz kan testi sonucu 1. gün 50 2. gün 98 LEKELENME zorunlumu? aydınlatırmısınız...
günün geçtimi yada kaç gün var yedigin bişeyde dokunmuş olabilir kaç kere kustun ne zamndır devam ediyorKIZLAR BEN LEKELENMEDIM ama ? midem bulandı ve kusma gerçekleşti yardımcı olurmusunuz kan testi sonucu 1. gün 50 2. gün 98
adetimin süresi geçti 1gün felan kanda gebelik var dedi doktorKaç gün var adetine canım
adetim geçti 1 gün lekekenlem felan olmadı dediğim gibi kanda gebelik görünüyor dedi 1. gün kan kontrolü 58 2. gün 98 artmaya devam ediyormuş ama leke yok bulantı ve ara ara kusma varAdetin gectimi
Kaç gün var adetine canım
sagol canımInşallah canim rabbim unutturur kısa zamandasen kalbini ferah tut stres etme
Tam canm kanda varmis iste dert etmeadetim geçti 1 gün lekekenlem felan olmadı dediğim gibi kanda gebelik görünüyor dedi 1. gün kan kontrolü 58 2. gün 98 artmaya devam ediyormuş ama leke yok bulantı ve ara ara kusma var
Ay bilmiyorum bazen derler ya sakınan göze çöp Batar diye o yüzden pek şey yapmam ben sonuçta öğrenene kadar allah tarafında ondan sonra bizim sorumluluğumuzda . Ne gelirse hayırlısı bakkalım tabikide paylaşırım inşallah hepimiz güzel haberler alırızçok heveslenme ama hamileymiş gibi de kendine dikkat et eger hamileysen inşşakllah hamilesindir ozman çoooook sevin ama heveslenirsen çok üzülüyor insan gerçekten inşallah hamilesindir bi kaç gün bekle istersen sana burdan beklerken arkadaşlık da ederim sonundada güzel haberi benimlede paylaşırsın canım ilaç etki edermi bilmiyorum ben 5 yıldır agrı kesici içmem hastalansam hastaneye gidip ilaç almam bebişim olursa etki etmesin diye ama
Yapmayı düşünüyorum inşallah hamileymiyimdir canım :)Dua arkadaşım inşallah hamilesindir üç dört gün kala erken gebelik testi yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?