HAMİLEMİYİM?

günün geçtimi yada kaç gün var yedigin bişeyde dokunmuş olabilir kaç kere kustun ne zamndır devam ediyor
adetim geçti 1 gün lekekenlem felan olmadı dediğim gibi kanda gebelik görünüyor dedi 1. gün kan kontrolü 58 2. gün 98 artmaya devam ediyormuş ama leke yok bulantı ve ara ara kusma var

adetim geçti 1 gün lekekenlem felan olmadı dediğim gibi kanda gebelik görünüyor dedi 1. gün kan kontrolü 58 2. gün 98 artmaya devam ediyormuş ama leke yok bulantı ve ara ara kusma var
Maşallah güzel artıyor canım inşallah keseyi ve kalp atışınıda görürsün en kısa zamanda :)

inşallah canm

adetimin süresi geçti 1gün felan kanda gebelik var dedi doktor
ama hiç leekelenme olmadı
herkesde oluyomu yoksa problemli bi gebelikmi anlamadım
Yok yok leke olmaması daha iyi kuzum :) ben yerleşme için sordum herkesde olmaz o bak iki gebelik geçirdim ben birincisinde leke falan olmadı ikincisinde oldu yani herkeste olucak diye bşey yok ama senin kusmalar aşırı erken başlamış

kanda çıktıys kesin hamilesindir canım hayırlı olsun allah bizlerede nasip etsin

kusma erken başlaması benide şaşırttı ortalama 2 3 haftalık gebeyken dehşet kustum serum saldılar kendime öyle geldim şuan iyiyim acaba zararı olmuşmudur serumun? yada ne bileyim neden kustum ters bişimi acaba

Kendini strese sokma bence . Panik yapman da kusma yaptırır yani psikolojik olabilir bende senelerce psikolojik kustum . Serumdan bşey olmaz şuan 6 aylık hamileyede serum bağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…