Hamilemiyim

yalnız ben 1 buçuk aylık bebeğin kalbi nasıl durdu onu anlamadım.
6. haftada yani değil mi? kalp atışını duymuş muydunuz yoksa hiç mi oluşmamış?

6 hafta 4 günlükken kalp atısları görüldü az da olsa dinletmişti doktor 6 hafta 5 günlükken gelişimi durmuş 10 gün sonra kanamayla gitmiştim 8 haftalık olması gerekirken gelişmedi o yüzden kürtaj olmuştum.

çok geçmiş olsun çok zor ben tam bilmediğim için anlayamadım.
şu an ben sizi yerinizde olsam uçan kuşa haber verirdim ama değeriniz güzel artmış

Hamilesin tatlim hic strese girme agir kaldirma ve hamileligin tadini cıkar
Pozitif düsün

Aynısı banada oldu 9 kasımda kürtaj oldum 6 haftalıkken kalp atışı yavaşladı ve durdu ve bu 3 gebeliğimde de oldu

rabbım şu günde ne keramet varsa herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallahhh

hayırlı olsun canım bebegın

Kızlar merak ettiğim bişey var kürtaj sonrasımı gebelik daha kolay yoksa kanamalı düşük sonrasımı kendiliğinden olan düşük yani

Evet hamilesiniz değerlere göre ama henüz çok yeni ☺
Benim ovulasyon dönemim şuan ve bende kahverengi akışkan bir renk geldi 2 gün boyunca sebebi ney acaba bilen varmı aranızda hamile kalmak istiyorum da bu tari şeyler aklımı karıştırıyor

Benim ovulasyon dönemim şuan ve bende kahverengi akışkan bir renk geldi 2 gün boyunca sebebi ney acaba bilen varmı aranızda hamile kalmak istiyorum da bu tari şeyler aklımı karıştırıyor
Yerleşme kanaması olabilir enfeksiyon olabilir bi doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…