Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günüme de 1 gün kaldı degerlerim az gibi geldi kürtaj oldugum icin korkuyorum daEvet hamilesiniz değerlere göre ama henüz çok yeni ☺
6 hafta 4 günlükken kalp atısları görüldü az da olsa dinletmişti doktor 6 hafta 5 günlükken gelişimi durmuş 10 gün sonra kanamayla gitmiştim 8 haftalık olması gerekirken gelişmedi o yüzden kürtaj olmuştum.yalnız ben 1 buçuk aylık bebeğin kalbi nasıl durdu onu anlamadım.
6. haftada yani değil mi? kalp atışını duymuş muydunuz yoksa hiç mi oluşmamış?
çok geçmiş olsun çok zor ben tam bilmediğim için anlayamadım.6 hafta 4 günlükken kalp atısları görüldü az da olsa dinletmişti doktor 6 hafta 5 günlükken gelişimi durmuş 10 gün sonra kanamayla gitmiştim 8 haftalık olması gerekirken gelişmedi o yüzden kürtaj olmuştum.
Cok tesekkür ederim ama insan korkuyor aynı seyleri yasamaktan o yüzden kimseye söyleyemedim dahaçok geçmiş olsun çok zor ben tam bilmediğim için anlayamadım.
şu an ben sizi yerinizde olsam uçan kuşa haber verirdim ama değeriniz güzel artmış
ben daha hiç pozitif göremediğim için bilemiyorum haklısınızCok tesekkür ederim ama insan korkuyor aynı seyleri yasamaktan o yüzden kimseye söyleyemedim daha![]()
Üzülmeyin hayırlısı neyse o oluyor hayatta Allahım kucağımızı bos bırakmasın hepimize nasip olur insaallah anne olmakben daha hiç pozitif göremediğim için bilemiyorum haklısınız![]()
Ama bu arkadaşın benden farklı kürtaj olmuş nadir oluyor işte böyle şeyler hayırlısı olsun :))Zekta olmuyor deyip duruyordun gör canım
Aynısı banada oldu 9 kasımda kürtaj oldum 6 haftalıkken kalp atışı yavaşladı ve durdu ve bu 3 gebeliğimde de olduyalnız ben 1 buçuk aylık bebeğin kalbi nasıl durdu onu anlamadım.
6. haftada yani değil mi? kalp atışını duymuş muydunuz yoksa hiç mi oluşmamış?
Kürtaj sonrası ilk 3 ay içinde hem riskli hemde kolay hamile kalınıyorKızlar merak ettiğim bişey var kürtaj sonrasımı gebelik daha kolay yoksa kanamalı düşük sonrasımı kendiliğinden olan düşük yani
Ben düşük yaptım ama kürtaj olmadım merak ettim açıkcasıKürtaj sonrası ilk 3 ay içinde hem riskli hemde kolay hamile kalınıyor
Benim ovulasyon dönemim şuan ve bende kahverengi akışkan bir renk geldi 2 gün boyunca sebebi ney acaba bilen varmı aranızda hamile kalmak istiyorum da bu tari şeyler aklımı karıştırıyorEvet hamilesiniz değerlere göre ama henüz çok yeni ☺
Yerleşme kanaması olabilir enfeksiyon olabilir bi doktora görününBenim ovulasyon dönemim şuan ve bende kahverengi akışkan bir renk geldi 2 gün boyunca sebebi ney acaba bilen varmı aranızda hamile kalmak istiyorum da bu tari şeyler aklımı karıştırıyor![]()