Gönder bakalım testi
Ya iki tane yaptı ikiside aynı çıktı gerçekten öyle bişey olmuş olabilir mi çok heycanliyimHamilesin hemde çok koyu demekki kan sonucun yanlış ya da virgül hatası oldu
Sen gebesin hiç düşünme olumsuz bişey ya biz yanlış yorumladık kan sonucunu virgülden dolayı ya da hatalı sonuç verdi. Yarın tekrar verdiğinde net çıkar ama hamilesin canım tebrik ederimYa iki tane yaptı ikiside aynı çıktı gerçekten öyle bişey olmuş olabilir mi çok heycanliyim
Ay inşallah öyledir çok teşekkür ederim çok sağolSen gebesin hiç düşünme olumsuz bişey ya biz yanlış yorumladık kan sonucunu virgülden dolayı ya da hatalı sonuç verdi. Yarın tekrar verdiğinde net çıkar ama hamilesin canım tebrik ederim
6 aydır istiyordum canım kanda öyle çıkması kafamı çok karıştırdı ama dediğim gibi bu ikinci yaptığım testKesin hamilesin xanim sonuc yanlis olmus kac aydir istiyorsun
Hayirli olsun canim yarin Insallah guzel cikacak haber verirsin6 aydır istiyordum canım kanda öyle çıkması kafamı çok karıştırdı ama dediğim gibi bu ikinci yaptığım test
testelerin pozitif olmaları ?Değer 5 den yukarı ise gebelik pozitiftir canım. Hatta kan tahliliğindr değerden sonra pozitif yazısını mevcut oluyor.
İnşallah sağol canım veririmHayirli olsun canim yarin Insallah guzel cikacak haber verirsin
Ne yazıkki senin değeein 5 den küçük yani hamile değilsin ,testelerin pozitif olmaları ?
negatif sonuç vermez miydi o zaman iki tane yapmama rağmen testler pozitif veriyorNe yazıkki senin değeein 5 den küçük yani hamile değilsin ,
Ve hala regli olmadım günlerim çok periyodikdirnegatif sonuç vermez miydi o zaman iki tane yapmama rağmen testler pozitif veriyor
Canim kan verdin miVe hala regli olmadım günlerim çok periyodikdir
Daha vermedim canım ama evde test yaptım yine ve yine pozitif çıktıCanim kan verdin mi
Kafam o kadar karıştı ki 3 üncü testim olacak evde yaptığım ve hepsi pozitifDeğerin 1.400 lerde hamilesin canm o 1 değil öyle olsa 1.4 diye yaziliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?