Amin rabnim isteyen her kese nasip etsin inşalalh yorumun için teşekkür ederimİnan inanminik mucizen senle hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın ☺
Herhangi bir sorununuz var mıydı peki olmaması için.yarın gidin ultrasonda bebeğinize merhaba deyin.allah isteyen herkesin kucağında görmeyi nasip etsin.Gerçekten mi inşallah ya çok bekledim
Evet ben oğluma hamileyken böyle çıkmıştı sonuç ve 5 haftalıktı öğrendiğimde ultrasonda görülmüştüGerçekten mi şu an çok heyecanliyım
İnşallah kanda 1320 çıktı dış gebelik olmaz değil miEvet ben oğluma hamileyken böyle çıkmıştı sonuç ve 5 haftalıktı öğrendiğimde ultrasonda görülmüştü
Amin iki yil çok acı cektim İnan herhangi bir sıkıntı yoktu ama olmuyorduHerhangi bir sorununuz var mıydı peki olmaması için.yarın gidin ultrasonda bebeğinize merhaba deyin.allah isteyen herkesin kucağında görmeyi nasip etsin.
Kanı ne zaman verdin.dış gebelik değildir olsa anlardınİnşallah kanda 1320 çıktı dış gebelik olmaz değil mi
Sanmıyorum canım içini ferah tut yarın git bebeğini gör ultrasonda merhaba deİnşallah kanda 1320 çıktı dış gebelik olmaz değil mi
Çok teşekkür ederim canm yorumun içinSanmıyorum canım içini ferah tut yarın git bebeğini gör ultrasonda merhaba de
Bi çok yerde denk geldim size.Bence acile gidip kan testi yaptırın.Evet bu teste göre gebelik var görünüyor ama kaset testlere güven olmaz en iyisi kan vermek.Hamilesn kzzz kör olmak lazm görmemk için hamilesinnnnmn heyyyyy haamilesinnnn inannn.
Benm teste bak bide cnm
Gidip keseyi görebilirsin 9 gün gecikmeyleAma iki yil bekleyince insan inanamiyor
Akşam yaptım negatf cktı ümidim pek kalmadj bakalımBi çok yerde denk geldim size.Bence acile gidip kan testi yaptırın.Evet bu teste göre gebelik var görünüyor ama kaset testlere güven olmaz en iyisi kan vermek.
Sabah erken gebelik testi alıp yap eğer onda çıkarsa hemen kan vermeye koş.Akşam yaptım negatf cktı ümidim pek kalmadj bakalım
Yeni oluşmaya başladı ise hcg oranı düşük olur katlanarak artar o yüzden sabah idrarı ile yapmanız lazımAkşam yaptım negatf cktı ümidim pek kalmadj bakalım
Yarın sabah kan vermeye koşun
Kan verdim 1320 canm değer iyi miYarın sabah kan vermeye koşun2 günde bir artısı takıp edeceksiniz düzenli mi diye dr yonlendırır zaten sizi ☺ Benım bile bu kadar net cekmıyor henüz masallah ☺
Oo masallah süper sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kaç haftalık pekiKan verdim 1320 canm değer iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?