Hamilemiyim??

Narinno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
2
1
1
32
Arkadaşlar merhaba sizleri uzun zamandir takip ediyorum adeta kafama birşey takildiginda hemen burda buluyorum kendimi artik dayanamadim ve bende üye oldum evliyim ve bir kizim var (4 yaşinda) benim size sormak istediğim adetim bir gün geçti ama ben bu gün dayanamadim ve kan testi verdim sonuç 10.9 doktorda net birşey demedi sizce hamilemiyim

Canım hayırlı olsun demek istiyorum. 5 ve üzeri gebelik deniyor. Seninde büyük ihtimal yeni oluşan bir gebelik,iki gün sonra tekrarla iki katı çıkması gerekiyor. Inş artarak devam eder.

Hayırlı olsun evet bu değerle gebelik söz konusu denilir. Fakat Adet gecikmesi olduğu için düşük bir değer, belki geç döllenme olmuştur. İnşallah bebeğiniz sizinle kalır

Çok teşekkür ederim aslinda tam günümde geçmiş sayilmaz geçen ay 27.28.29lekelenme 30 adet gördüm ama lekelenme adet sayilmazmiş inş yükselir deger evet doktor 2 gün sonra tekrarlicaz dedi inş bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…