Hamilemiyim

Al_mi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
32
20
88
Perşembe günü kan testim 5,7 çıktı doktor pazartesi tekrar test ver dedi günüm 2 gün geçmişti kan testinde cumartesi adet oldum aslında adetmi bilmiyorum az degil ama 1 buçuk gün sürdü normalde 3 gün oluyor pazartesi gitmedim o yüzden yumurtalıklarım baya şiş merak ettim bugün yine gittim kan veremedim sıra yoktu çubuk test aldım ve negatif çıktı kafam karıştı tekrar kan testi vereyim mi bu arada çok başım agrıyo ve dönüyor migde krampları var

Perşembe günü kan testim 5,7 çıktı doktor pazartesi tekrar test ver dedi günüm 2 gün geçmişti kan testinde cumartesi adet oldum aslında adetmi bilmiyorum az degil ama 1 buçuk gün sürdü normalde 3 gün oluyor pazartesi gitmedim o yüzden yumurtalıklarım baya şiş merak ettim bugün yine gittim kan veremedim sıra yoktu çubuk test aldım ve negatif çıktı kafam karıştı tekrar kan testi vereyim mi bu arada çok başım agrıyo ve dönüyor migde krampları var

adetiniz devam etmedi mi bi daha. Evet tekrar kan verin böyle muallakta kalmayın.

Belki kimyasal gebelikte olabilir 🤷🏼‍♀️
ama yine kan verin siz bazen idrarda çıkmayabiliyor 5,7 az bi oran
Büyük ihtimalle daha yeni bebiş ♥️🤲🏻

adetiniz devam etmedi mi bi daha. Evet tekrar kan verin böyle muallakta kalmayın

Belki kimyasal gebelikte olabilir 🤷🏼‍♀️
ama yine kan verin siz bazen idrarda çıkmayabiliyor 5,7 az bi oran
Büyük ihtimalle daha yeni bebiş ♥️🤲🏻
İnşallah doktorda dedi kimyasal da olabilir diye ama belki yenidir de dedi geçen haftaydı 5,7 yarın yine kan verecegim bakalım 8 gün geçmiş oluyo yarın varsa çıkar herhalde çok ümitliydim yıkıldım

Benimkide sizinkine benziyor.Reglim 2 gun gecikti test yaptim 5,09 cikti sonra regli oldum doktorum 2gun sonra tekrar yap dedi bugun 5,75 cikti doktorum iki gun sonra tekrar yap dedi.

Benimkide sizinkine benziyor.Reglim 2 gun gecikti test yaptim 5,09 cikti sonra regli oldum doktorum 2gun sonra tekrar yap dedi bugun 5,75 cikti doktorum iki gun sonra tekrar yap dedi.
Yanlız degilim umut oldunuz bakalım. Pazartesi çıkacakmış tahlilim saglık ocagında verdim inşallah benimki de yükselmiştir

Ay hadi inşallah canım benim 🤲🏻♥️
belirtiniz varmıydı peki
Evet baş dönmesi miğde bulantısı gögüsler im çok agrıdı ve kasık sancım çok vardı. Şimdi sadece aşırı başım dönüyor halsizim esniyorum sürekli çok degişik bi haldeyim bende anlamadım bakalım ne çıkıcak

Evet baş dönmesi miğde bulantısı gögüsler im çok agrıdı ve kasık sancım çok vardı. Şimdi sadece aşırı başım dönüyor halsizim esniyorum sürekli çok degişik bi haldeyim bende anlamadım bakalım ne çıkıcak
Bunlar hemen mi çıktı kız 😂 başka belirti kalmamış
İşte kişiden kişiye değişiyor tabi
Akıntınız varmıydı peki

Aynen hemen oldu hepsi bende anlamadım 😂Çok da vardı diyemem Bi dönem oldu kesildi
İnşallah bana da nasip olur ya adet zamanımda bu kadar göğüs agrısı yaşamamıştım ben ağlıdan artık Ağrıdan
Bide sağ kasık agrısı ayakta çok kalınca agrıyo dün hiç uyuyamadım

Bebiş yok deegerim düşmüş kimyasal yaşadım olanlar sag saglim kucağına almak nasip etsin Allah herkeze teşekkürler

Back
X