Hamilemiyim

Anladım canım kuruma çizgiside olabilir 10 dk sonrasındaki çıkan çizgi geçersiz oluyor sen yine de kan verene kadar dikkat et kendine ağır felan kaldırma yat sürekli
Oylede okudum ama 3 senelik evlıyım sabahları kalkıp çöpe attıgı
Anladım canım kuruma çizgiside olabilir 10 dk sonrasındaki çıkan çizgi geçersiz oluyor sen yine de kan verene kadar dikkat et kendine ağır felan kaldırma yat sürekl

Anladım canım kuruma çizgiside olabilir 10 dk sonrasındaki çıkan çizgi geçersiz oluyor sen yine de kan verene kadar dikkat et kendine ağır felan kaldırma yat sürekli
Ben bu kuruma cizgisi olayını anlamıyorum 3 çocuğum var yani hamilr olmadığım dönemlerde şüphelenip test yaptm bi kaç kez ama günlerce beklesene 2. çizgi cıkmaz bence konu sahibi arkadaş kesinlikle hamile

Ben bu kuruma cizgisi olayını anlamıyorum 3 çocuğum var yani hamilr olmadığım dönemlerde şüphelenip test yaptm bi kaç kez ama günlerce beklesene 2. çizgi cıkmaz bence konu sahibi arkadaş kesinlikle hamile
Benim hiç başıma gelmedi kuruma çizgisi ama burda okudugum kadarıyla bilgi sahibiyim ama 10 dk sonra çıkan çizgiler gecersiz oluyor ama arkadas ne zaman çıktıgını bilmiyor tek çizgiyi görünce bırakmış belki daha erken ikinci çizgi cıktı inşaallah hamiledir💛

Benim hiç başıma gelmedi kuruma çizgisi ama burda okudugum kadarıyla bilgi sahibiyim ama 10 dk sonra çıkan çizgiler gecersiz oluyor ama arkadas ne zaman çıktıgını bilmiyor tek çizgiyi görünce bırakmış belki daha erken ikinci çizgi cıktı inşaallah hamiledir💛
Bende cok yaptım sabah kalkıp baktım basıma gelmedi hıc ama bende okuduğum kadarıyla acaba oylemı diyorum bıde ıkıncısı daha sılık cıktı ya bılemedım

ende cok yaptım sabah kalkıp baktım basıma gelmedi hıc ama bende okuduğum kadarıyla acaba oylemı diyorum bıde ıkıncısı daha sılık cıktı ya bılemedım

ende cok yaptım sabah kalkıp baktım basıma gelmedi hıc ama bende okuduğum kadarıyla acaba oylemı diyorum bıde ıkıncısı daha sılık cıktı ya bılemedım
Beyaz olan ılk gebelık testım mor olan ıkıncı daha sılık

Eklentiler

• IMG-20210206-WA0012.webp
    IMG-20210206-WA0012.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG20210206171049.webp
    IMG20210206171049.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 71
İkı kere gebelik testı yaptım ıkıncı çizgi silik cıktı adetim 15 gün gecıktı normalde düzenli adet olan biri değilim bugun ovulasyon testi yaptım bırıncı cızgı koyu ikincisi biraz silik cıktı sizce hamılemıyım ?
Gebelik testini tekrarlayın koyu cıkarsa hamilesinizdir ama silik cizgiler hep pozitif oluyo ya da benim gördüklerim oyle 😊 Allah gönlünüze göre versin🤲

Bende her sefer kuruma cizgisi çikti. Arkadaşi fazla umutlandirmayalim. Sonra hayal kirikliği da buyuk oluyor. Yani kesin konuşmayalim.

İnş öyledir sagol canım sizinde 🤗
Canim sabirli ol iki gu sonra sabah idrariyla tekrarla ama muhakkak ilk on dakikaya bak. Sonra saatler sonrasini geçersiz say olur mu? Çikarsa hemen koş kan vermeye) çikmazsa da doktora git ve adet duzenini yoluna koy canim. Bende de duzensizlik var. Tedaviyle hamile kaldim. 30 gunluk bir duzene sal adetini. Doktoruna femara isimli ilaçdan bahset. Onu atdiginda hem kaliteli yumurtan oluyor hem de yumurtlama. Ve adetin de 30 gune düşüyor. InsaAllah istedigin gibi olur canim

Back
X