arkadaslar merhaba aranıza yeni üye olarak katıldım ama bir süredir takip ediyordum.
aranızdaki tecrübeli arkadaşlara birkaç soru sormak istiyorum. hamile olabilirm. 2 gün sonra adet tarihim. fakat dün akşam çok az(hatta kanama denilemeyecek kadar az) akıntım oldu. sonra normale dondu. regl olduğumu sandım ama olmadım. neden olabilri?
tam kanama denemez. aslında koyu akıntı ama kılcal damar gıbı ara ara kan vardı. regl baslangıcı gıbı. kasıklarımdada agrı var regl agrısı gıbı ama benım sadece regl olunca agrılarım olurdu.
sagolun.. sabretmeye calısıyorum. ama gercekten garıp bişeymiş. aklım hep vucudumda herhangı bır belırtı varmı dıye. aslında daha önce olmamıs olan bir sürü sey oldu. arastırdıgımda hamılelık oncesı belırtılerden oldugunu ogrendım. acaba psıkolojıkmı dıye dusunuyorum. yarın yada persembe regl gunum. hayırlısı olur ınsallah
kondom ıle. bir çok kişiden daha sonradan yumurtalıkları tembelleştiriyor diye duydugumdan hap kullanmaya cesaret edenmedım
elbette her zaman umutlu olmak gerekiyor. olacagına ınandıktan sonra emınımkı her ısteyen bır gun bebişini kucagına alacak. benım sadece ilk kez denemıs olmanın verdıgı bıraz garıp duygular. bırde tecrubesızlık. bılgı edınmeye calısıyorum. bu ay olmazsa bı dahakı ay işime yarayacak belki.. ama ne ögrenmsek kar:)
soyledıklerının bır kacı. bunların yanında bırde sag bacagımda kalcadan ıtıbaren bır agrı var. hatta yururken bazen bır damar cekılıyor ve durmak zorunda kalıyorum agrıdan.
a.s.15 ekımdi adet tarıhım. 26 gun de bır adet goruyorum. yarın olmazsam çok daha fazla umutlanacagım. ama en gec persembe gunu olmam lazım. bakalım ne olacak.
ablamında hamılelıgınde sol bacagı çok agrımıstı aynı sekılde. oglu oldu. ona gorede kızım olacakmıs:) bılmıyorum. hayırlısı dıyorum..
bekledıkce belırtılerım artıyor. sanırım adet olacagım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?