hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi msms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb msms benim de çarşamba adet olmam gerekiyo benim 10 gündür belki göğüslerim ağrıyo, dolgunlaştılar, göğüslerimi tanıyamıyorum artık:) bi de sağ kasığımda ağrı var. umarım isteyen herkesle beraber hamişizdir biz de..tek çizgi çıkmasından korktuğumdan ben 4-5 gün gecikirse test yapıcam. ama sen kan testi yaptırmak istiyosan kan aldırmak orucu bozmuyo, netten de araştırabilirsin, ben de oruçken yaptırmıştım...

bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve Allah bebişini kucağına almanı nasip eder..

ben bu sefer bekleyecegım. daha ılk kez denedık. gunum gectıkten sonra(tabı gecerse:) test yapacagım. hayırlısı ınsallah

bencede cnm sabret biraz daha.umarım hamiş sindir

bende iki tane bebeğimi kaybetmiştim.üzülme cnm atlatırsın .inşallah tekrar hamiş olursun.şöyle düşün o bebek doğsaydı sağlık problemi olucaktı allahın sevgili kuluymuşunki seni sağlıksız bir bebekle sınamadı.şimdi toparla ve sağlıklı bebişler için zemin hazırla tamammı:)

arkadaslar hala regl olmadım hala umudum var:) sabah test yaptım tabıkı daha adet gunum bugun oldugundan tek çizgi..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM .BENDE KAYBETMİŞTİM BUNDAN ÖNCEKİ BEBEĞİMİ KÜRTAJ OLDUM 2 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM İNŞALLAH SENDE EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR HAMİLE KALIRSIN.HAYIRLISI NEYSE O OLSUN HAKKIMIZDA..

msms inşallah hamilesindir kuzum ya ama kendini kaptırma sonra benim gibi hüsrana ugrarsın

yaa aslında kendımı ıkısınede hazırladım. yanı en azından oyle düşünüyorum. ama olmazsa üzülecegime eminim..

ya tabii insan üzülüyo ama atlatıyor,gönlünü ferah tut sen

arkadaslar hamiş değilmişim.. regl oldum. ama hala belırtılerım devam edıyo:) benim psikolojim ısrarla bebiş istiyo anlaşılan:) üzülmedim.. üzüleceğime emindim halbuki.. hayırlısı diyorum. benim ilk ayımdı. umarım aylardır deneyen arkadaşların iyi haberlerini alırız bu ay..

hayırlısı cnm inşallah bir an önce kavuşursun bebişine...

inşallah. herşeyin hayırlısı. bu ay bırazda acemıydık. bı dahakı ay olursa daha bılınclı olacak. bu ay olsaydı kızım olacaktı(çin takvımıne gore) bır dahakı ay erkek. ben kız ıstıyorum esım erkek bakalım hangısı olacak:)

sakın cinsiyet ayrımı yapma imi eli yüzü düzgün sağlıklı olsun diye dua et çok önemli.inşallah bu ay olur cnm

yok elbette yapmıyorum. Allah hayırlı zamanda eli ayagı düzgün hayırlı evlat versin diye dua ediyorum hep. hepimiz içinde öle olsun inşallah

canım sağlık olsun hayırlısıyla olur inş daha ilk ayın hiç sters olmaki çabuk olsun ...ayrıca adetin 12-14-16 günlerini kaçırma derim bi daha ki sefere

merhaba bende yeni uye oldum dun rast gele siteyi buldum acaba hamilemiyim diyenlerdenim banada yardimci olursaniz sevinirm normal adet zamanim 25/26 gunde goruyordum ama simdi 32 gun oldu bisey yok test yaptim negatif cikti kafayi yigcem goguslerim aciyo belimde ve arada karnimda agri var bugunde halsizlik oldu acaba diyorum hamilemiym cunku cok istiyoruz 2 senelik evliym olmadi insallah vardir ne olur yardimci olun banada buraya yazdim ama yeni oldugum icin bilmiyorum

sizlere sormak istedigim bir konu var ben normalde her ay 28 gunde gayet duzenli adet olan biriyim. ama gecen ay adetim gununden 3gun once geldi ve tam 8 gun surdu, bu ayda adetim 5 gun gecikti. aslinda bu durumu hamilelige yorup umitlenmek istemiyorum. yine hayal kirikligina ugramak korkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…