bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve Allah bebişini kucağına almanı nasip eder..
ben bu sefer bekleyecegım. daha ılk kez denedık. gunum gectıkten sonra(tabı gecerse:) test yapacagım. hayırlısı ınsallah
merhba
hatırlar mısınız bilmem ama bundan bir ay kadar önce büyük bi sevinçle bebek beklediğimizi yazmıştım,ama bebeğimizi kaybettik..uzun zamandır ilk kez siteye giriyorum,umarım herkes iidir...
sevgiler
merhba
hatırlar mısınız bilmem ama bundan bir ay kadar önce büyük bi sevinçle bebek beklediğimizi yazmıştım,ama bebeğimizi kaybettik..uzun zamandır ilk kez siteye giriyorum,umarım herkes iidir...
sevgiler
arkadaslar hamiş değilmişim.. regl oldum. ama hala belırtılerım devam edıyo:) benim psikolojim ısrarla bebiş istiyo anlaşılan:) üzülmedim.. üzüleceğime emindim halbuki.. hayırlısı diyorum. benim ilk ayımdı. umarım aylardır deneyen arkadaşların iyi haberlerini alırız bu ay..
inşallah. herşeyin hayırlısı. bu ay bırazda acemıydık. bı dahakı ay olursa daha bılınclı olacak. bu ay olsaydı kızım olacaktı(çin takvımıne gore) bır dahakı ay erkek. ben kız ıstıyorum esım erkek bakalım hangısı olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?