Doğuma Hazırlık Hamilemiyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bsreski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
65
5
1
28
Merhaba 2 gun önce erkek arkadaşımla surtunme yoluyla ilişkiye girdik içime girmedi ama vajinamin üstüne boşaldı bakireyim ama spermi içine gelmiş olabilir mi hamile kalırmıyım doğurganlık donemi düşükse hamile kalırmıyım lütfen yardımcı olun

Hamile olman imkansız

Gerçekten mi ya çok korkuyorum bacağımda ıslaklk vardo ama genetal bölgeye geldimi bilmiyorum 10 dakka olmadan yıkadım ama korkuyorum adet duzensizlgimde var
Yok sanmıyorum canım sonuçta içerde boşalma olmamış sürtünme diyorsun o yüzden imkansız

Ama arasına boşaldı sızmış olablirmi sizsa bile hamile kalmak okadr kolaymi ya ne biliyim cok korktum birçok şey okudum risk var yaziyo olmamasi icin ne kullanmayalım
Prezervatif kullan kolay değil 2 senedir amuda kalkmadigim kaldı

İçime bosalmasa bile mi yüksek
Arkadaşım kaç tane arkadaşlar yazmış anlamıyor musun yaşın mı küçük? madem korkuyorsun neden ilişki yaşıyorsun sonrada sürtünme ile hamile kalır mıyım diyorsun Google diye birşey var araştır o zaman kaç kişi yazmış yazılanlardan tatmin olmamışsın halen soruyorsun ay sonunda görürsün ne olup olmadığını !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…