Doğuma Hazırlık Hamilemiyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bsreski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
65
5
1
28
Merhaba 2 gun önce erkek arkadaşımla surtunme yoluyla ilişkiye girdik içime girmedi ama vajinamin üstüne boşaldı bakireyim ama spermi içine gelmiş olabilir mi hamile kalırmıyım doğurganlık donemi düşükse hamile kalırmıyım lütfen yardımcı olun

Hamile kalma olasılığın çok düşük ama bu kadar tereddüt içinde kalmamak için ertesi gün hapı kullansaydın keşke böylece gebe kalma olasılığın sıfıra inerdi

Hanimefendi korkuyorsaniz neden korunmuyorsunuz onu da gectim nasil cesaretle sevisiyorsunuz ?

spermi içeri girecek de senin oluşmuş yumurtalar çatlar durumda bekliyor oda dölleyecekte sonra yola çıkacaklarda zaten ortalama 3 güne anca çıkar ondada ağrı sızı hissetmezsin canım hamile kalmak dizilerdeki gibi tokalaşınca olmuyor inan çok zor içini ferah tut Hiç kasma ama zinadan uzak dur rabbim başına veriri sınanırsın bu sana ders olsun bu korku yeter

hahaha sonra yola çıkacaklar iyiymiş valla :))))

Ne diyeyim anlar bu şekilde diye açık açık yazdım yaş ufak belli de
çok açıklayıcı olmuş valla biz 6 senedir normal yolla kalamadık ,arkadaş sürtünmeden bahsediyor:)) muhammet kuşu sandı kendisini galiba ağızdan ağıza hamile kalabilir de aslında:)

çok açıklayıcı olmuş valla biz 6 senedir normal yolla kalamadık ,arkadaş sürtünmeden bahsediyor:)) muhammet kuşu sandı kendisini galiba ağızdan ağıza hamile kalabilir de aslında:)
ahahaha hiç sorma birde kalamayanlar bu durumu iyice tiye alıyor:-D bende senin gruptanım komik geliyor sürtünme işi falan Hazreti Meryem gibi düşünüyorlar galiba bu işi. Dizilerde de bir kere beraber olurlar nedense o gece de hep alkollü olurlar hoopp 2 güne miğde bulanır .doktor bangır bangır diyor alkol sigara uyuşturucu napsınlar dizilerde böyle görüyorlar.

:))) aynen canım ya valla dalga geçiyorlar bizim le sanki öyle düşünüyorum:)

Çok teşekkür ederim ya yok nidaha tövbe zaten böyle bise yaomam adet gunu bekliyorum şimdi adetimde düzensiz oldgu icin nasıl olcak bilmiyorum birde 2 gun gecti karinda rahtszlk migdede ara aea bulantı normal mi ve günde bi belirti olurmu

yaşın kaç yavrum senin:) kalmazsn merak etme
24 ama ilk defa böyle bisey yaşadım ve açıkçası bilgisiz olduğum için korkum yüksek erkek arkadaşım bosaldgni soyleyince çok korktum icine sizmis olablir diye sürterken ama adetim bittikden 8 gun yaşadık bunu 10 gecmeden yuzeyse oyle su tuttum yıkadım ama kizlik bozulmadan hamile kalinabilme ihtimalini bilmiyorduk gerçekten bilseydim böyle nise yapmazdım o uizden hamike kalırmıyım korkusu bar içimde

Ne diyeyim anlar bu şekilde diye açık açık yazdım yaş ufak belli de
24 yaşındayım da bilgisiz olduğum icin baya korku var bilmiyodum okadar araştırdım ihtimal var yazıyo her yerde buda beni daha cok korkuttu afedersiniz vajinanin icine değilde dudak kisminin icine surttugu icin oraya boşalmış bi problem olmaz dimi

Olmaz canım için rahat olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…