Hamilemiyim

Begum54

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
16
4
1
42
Merhabalar ilkez buraya yazıyorum adet dongum ayın 30 da geçen ekim ayınin30 da oldum normal oldu fakat Kasımın 14 de 3 süren lekelnmem oldu afedersiniz çamaşırına gelmedi ince akıntı içinde pembemsi sonra kahverengi olarak oldu.sonra bazı belirtiler üzre evde test yaptım ilk test çok silik ikincisi silik pembe birtanede negatif bakalım yarın dongum başlıyor acaba hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim bayanlar teşekkürler

Testlerinizi atarsaniz yardımcı oluruz

Normal testlerin pozitif, erken gebelik testinin negatif çıkması çok değişik. Diğer testlere göre erken gebelik testinin daha koyu çıkması gerekirdi. Acaba kuruma çizgisi mi? Testleri gri değil de renkli atabilir misiniz?

Çizgi hemen çıktı mı bence var yaa
Merhabalar öncelikle cevabladiginiz için teşekkürler ilk çok silik olan sabah eeken değildi hemen çıktı ikinci daha belirgin olan da sabah erkendi oda hemen çıktı hiç gozukmeyen gün ortasiydi.Ve ayın 14 de ucgunluk silme şeklinde önce pembe sonra kahrengi lekelnmem oldu bilmiyorum nasip

Erken testi saat 5 gibi yaptım acele ettim artık eczacudanda utanıyorum daha sonra birdaha gidemedim

Erken testi saat 5 gibi yaptım acele ettim artık eczacudanda utanıyorum daha sonra birdaha gidemedim
Yani bilmiyorum. Son gebeligimde ben de akşam üzeri test yapmıştım, normal testte çok belli belirsiz çizgi çıkınca eşimi yollayıp erken gebelik testi aldırmıştım ve onu da hemen yapmıştım, çok çok daha koyu çıkmıştı aksam 5-6 civarı. O sebeple şaşırdım. Kan verin bence, en azından kesin sonuç olur.

Teşekkürler

Ortadaki pozitif duruyor canım bazen testin hassasiyetinden dolayı böyle olur. Bnde de olmuştu birinde pozitif birinde negatif di kan verdim pozitif cikti

Ortadaki pozitif duruyor canım bazen testin hassasiyetinden dolayı böyle olur. Bnde de olmuştu birinde pozitif birinde negatif di kan verdim pozitif cikti
Teşekkürler yanıt verdigin için bakalım bugün yada regli günüm belli olacak bir gecikme olmadığı için şuan kan testi yapmadım işte 14 önceki üç günlük lekelenme ve belirtiler görünce test alıp yaptım bakalım nasip hayırlısı

Merhabalar çok az belli olanı gri gibi olanı ilk yaptım ve sabah erken değildi.ikincisi daha pembe resimde net cikmadi oda 5gun sonra sabah erkendi ve daha pembe normalde
5 günde değişir zaten bence var, beklemek istiyorsan bekle ama kan versen çıkar bu teste göre bence.

Kan verdiniz mi? Sonucunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…