Hamilemiyim

Elifff322

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
45
6
1
26
Ragl 4 gün var ve sabah peçeteye sildim pembe leke geldi sonra soluk pembeyle karışık kahverengi geldi ama akıntı akçak kadar çok deyil sade peçeteye geliyo bundan ne çıkara bilirim

Ragl 4 gün var ve sabah peçeteye sildim pembe leke geldi sonra soluk pembeyle karışık kahverengi geldi ama akıntı akçak kadar çok deyil sade peçeteye geliyo bundan ne çıkara bilirim
Olabilir de olmayabilir de. Test yapın en garanti

Yerleşme olabilir bikac gün sonra test yapabilirsiniz

Yerleşme kanaması herkes de farklı oluyor bazılarında olmuyor bile. Bende mesela adetin ilk günü kahverengi leke geldi. Bazen o şekilde başlar adetim. Sonra 24 saat boyunca tık yok. Öyle test yaptım anladım.

Ablamda adetten baya önce oldu yerleşme kanaması. Kendi hatta 14 gün sonra yine adet oldum demişti. Meğerse yerleşme imiş

1 2 saat sürdü bitti

Ragl den 6 gün önce erken gebelik testi aldım yaptım çıkmadi
Erken yapmışsın zaten erken gebelik testlerine güvenme bende yaptım silik çizgi çıktı ama adet günü kan verdiğimde negatifti. Yani yerlesme kanaması olabilir bikac gün sonra test yap bence.

Kızlar selam ben de en son 5 şubatta adet oldum. Ovulasyon testini takip edip yumurtlama gününde ilişkiye girdik. 6 mart sabahı kahverengi lekelenmem oldu. Lekelenme dediğim sadece peçeteye gelen cinsten. Sonra 2-3 defa daha böyle leke oldu. Dedim tamam adet oluyorum. Ancak 7 si oldu hala adet olmadım. Sizce yerleşme kanaması mıdır? Hiç böyle birşey olmamıştı. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir sızı var özellikle kendimi zorladığımda eğilip kalktığımda falan. Yarın sabah idrar ve kan testi yaptırıcam. Yorumunuzu merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…