Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir de olmayabilir de. Test yapın en garantiRagl 4 gün var ve sabah peçeteye sildim pembe leke geldi sonra soluk pembeyle karışık kahverengi geldi ama akıntı akçak kadar çok deyil sade peçeteye geliyo bundan ne çıkara bilirim
Yerleşme olabilir bikac gün sonra test yapabilirsinizRagl 4 gün var ve sabah peçeteye sildim pembe leke geldi sonra soluk pembeyle karışık kahverengi geldi ama akıntı akçak kadar çok deyil sade peçeteye geliyo bundan ne çıkara bilirim
Yerleşme olabilir bikac gün sonra test yapabilirsinizra
Ragl den 6 gün önce erken gebelik testi aldım yaptım çıkmadiYerleşme olabilir bikac gün sonra test yapabilirsiniz
Ragl 6 gün varken erken gebelik testi aldım çıkmadıOlabilir de olmayabilir de. Test yapın en garanti
Erken olmuş bence adet günü veya geçince yapınRagl 6 gün varken erken gebelik testi aldım çıkmadı
Tamam dırErken olmuş bence adet günü veya geçince yapın
1 2 saat sürdü bittiYerleşme kanaması herkes de farklı oluyor bazılarında olmuyor bile. Bende mesela adetin ilk günü kahverengi leke geldi. Bazen o şekilde başlar adetim. Sonra 24 saat boyunca tık yok. Öyle test yaptım anladım.
Ablamda adetten baya önce oldu yerleşme kanaması. Kendi hatta 14 gün sonra yine adet oldum demişti. Meğerse yerleşme imiş
Yarın mutlaka test yapın inşallah vardır1 2 saat sürdü bitti
Erken yapmışsın zaten erken gebelik testlerine güvenme bende yaptım silik çizgi çıktı ama adet günü kan verdiğimde negatifti. Yani yerlesme kanaması olabilir bikac gün sonra test yap bence.Ragl den 6 gün önce erken gebelik testi aldım yaptım çıkmadi
Yaptım çıkmadı ragl bekliyorumYarın mutlaka test yapın inşallah vardır![]()
Tamam öğle yapıyimErken yapmışsın zaten erken gebelik testlerine güvenme bende yaptım silik çizgi çıktı ama adet günü kan verdiğimde negatifti. Yani yerlesme kanaması olabilir bikac gün sonra test yap bence.