hamilemiyim ?

ruya6834

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
18
7
1
25
kızlar merhaba son bir haftadır aşırı halsizlik yaşıyorum. Şubat 19 son adet tarihim. Henüz adet olmadım. Ara sıra baş dönmesi akıntı karın ve bacaklarda sızlama ağrı var. Göğüslerde de değişiklik var. Ve en önemlisi şu an yatarken burnuma aşırı yemek kokusu geliyor ve midem bulanıyor ek olarakta baş ağrısı var. Sizce hamile miyim ? Test ne zaman yapmalıyım ? adet takvimi uygulamalarında adet tarihimi Mart 21 olarak gösteriyor. Fakat Şubat 19 da olmuştum 30 güne bir oluyorum. Yardımcı olun lütfen

:) bence yarın yapsan varsa cıkar. eger 1 hafta kadar adet olmazsan dırek doktora gıt. kan tahlılı ve ultrason kontrolu yapar:) gecıkme hamılelıkten degılse nedenmıs anlasılır:))

o zaman yarın sabah test yapacağım. Kesin sonuç verir değil mi ? :)
ee kesınlıgı eger normal zamanda yumurtlama olmussa evet varsa cıkar ama gec yumurtlama olduysa barsa bıle gebelık daha yenı yerlesecegınden cıkmaz beklemen gerekıcek:))

ee kesınlıgı eger normal zamanda yumurtlama olmussa evet varsa cıkar ama gec yumurtlama olduysa barsa bıle gebelık daha yenı yerlesecegınden cıkmaz beklemen gerekıcek:))
test yaptım sabah ve iki çizgi çıktı :)) kan verdim sonucu yarın alacağım. idrar testi kesin midir sizce yanılma payı varmı yoksa

test yaptım sabah ve iki çizgi çıktı :)) kan verdim sonucu yarın alacağım. idrar testi kesin midir sizce yanılma payı varmı yoksa
aslında sılık sıpsılık cızgı cıkarsa neyse de koyu cızgı cıkarması cok anormal olur :)) ayy hadı hakkında hayırlısı olsun :)) resmı varsa paylasabılırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…