- 13 Nisan 2022
- 195
- En iyi cevaplar
- 1
- 59
- 48
- Konu Sahibi Yorgunmadre
-
Var fotosu dün işte bunun gibiydi aynı rengi vardıtestin fotosu var mı ? hemen çizgi çıktıysa hamilesindir.
Canım hemen çıktıysa var tabiki çizgi silik değil barış belliVar fotosu dün işte bunun gibiydi aynı rengi vardı Eki Görüntüle 3047368
Hayırlısı inşallah bakalım 2 güne en fazla belli olur tesekkur ederim cevabın içinCanım hemen çıktıysa var tabiki çizgi silik değil barış belli
Amin daha belli değil hayırlısı inşallah teşekkür ederim duanız içinmaşallah gayet belirgin sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba bende pcosluyum bana çatlama iğnesi falan vurulmadı doktorum bana duphaston diye ilaç vermişti zaten bekarkende kullanıyordum Ramazan ayına gireceğimiz için o haptan sadece 1 tane atıp bırakmıştım ama 7 gün sonra tekrar adet gördüm 1 ay olmadan Bekarken de kullandığımda bir tane attığımda kesinlikle olmuyordu ama şimdi oldu Size yazmamın sebebi aynı sıkıntılar bende de var göğsüm çok hassaslaştı akıntım var kasıklarımda ağrı var ve bugünlerde çok sinir stresliyim siz cevabını buldunuz mu bana yardımcı olurmusunuz Adedi mi göreli daha 15 gün olmadı iki kere test yaptım ama ikisi de negatif çıktı sizce durum nedirBen de bişey soracağım arkadaşlar. Ben pcoluyum. Adet düzensizliğim çok var. Ayın 26sında ovitrelle iğne vuruldum. Ve regl olmadım. İki tane gebelik testi alıp köye geldim şimdi kan testi yapma imkanın yok. Ovitrellenin 18.gününde iki farklı markadan gebelik testi yaptım ve ikisi de negatif. Göğüslerim fazla hassaslaştı ve çok akıntım var ama herhangi bir adet belirtim yok. Bu durumu yaşayan var mı. Ovitrelle olup bir türlü regl olmayan.
Daha belli değilkız maşallah doğum yaklaşmış neredeyse
Teste göre belli.Gayet belli bir çizgi sonucta. Konu acmanizin amaci ne daha belli değil, daha belli değil demek icin mi actiniz?Daha belli değilinşallah bakalım
Oncelikle Adet öncesinde yapılırsa test pek bilinmiyormus,belli olmuyormuş yani kendimi umutlandırmak istemediğimden kaynaklı belli değil diyorum adetimin dün günüydü iki gündür gelmiyor 2 gun daha bekleyeyim dedim anladınız mı ben yurt dışında kalıyorum ayrıca istediğim an kan tahlili yapmıyorlar ..Teste göre belli.Gayet belli bir çizgi sonucta. Konu acmanizin amaci ne daha belli değil, daha belli değil demek icin mi actiniz?
Gidip kan testi verin madem.
Merhaba bu silik değil bariz belli hayırlı olsun
Tesekkur ederim Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu platformda çok isteyen var bebek Allah herkese nasip etsin aminMerhaba bu silik değil bariz belli hayırlı olsun
Amin aminTesekkur ederim Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu platformda çok isteyen var bebek Allah herkese nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?