Hamilemiyim

Yorgunmadre

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
195
En iyi cevaplar
1
59
48
Arkadaşlar merhaba benim adetime 2-3gun vardi yaptığımda dün akşam test yaptım ayrıca göğüslerimde şişlik ve damarlar belirgin karnıma kramplar giriyor ve adet sancim var fakat adetlerimin bugün gelmesi gerekiyor gelmedi test yaptım testte ikinci çizgi silik çıktı yani silikten daha koyu herkes görebilir yani hamile olma olasılığım varmi internetten baktım hcg seviyesi adet öncesi pek bilinmiyormus olabilir mi benim gibi olan var mı acaba?

Ben de bişey soracağım arkadaşlar. Ben pcoluyum. Adet düzensizliğim çok var. Ayın 26sında ovitrelle iğne vuruldum. Ve regl olmadım. İki tane gebelik testi alıp köye geldim şimdi kan testi yapma imkanın yok. Ovitrellenin 18.gününde iki farklı markadan gebelik testi yaptım ve ikisi de negatif. Göğüslerim fazla hassaslaştı ve çok akıntım var ama herhangi bir adet belirtim yok. Bu durumu yaşayan var mı. Ovitrelle olup bir türlü regl olmayan.

Merhaba bende pcosluyum bana çatlama iğnesi falan vurulmadı doktorum bana duphaston diye ilaç vermişti zaten bekarkende kullanıyordum Ramazan ayına gireceğimiz için o haptan sadece 1 tane atıp bırakmıştım ama 7 gün sonra tekrar adet gördüm 1 ay olmadan Bekarken de kullandığımda bir tane attığımda kesinlikle olmuyordu ama şimdi oldu Size yazmamın sebebi aynı sıkıntılar bende de var göğsüm çok hassaslaştı akıntım var kasıklarımda ağrı var ve bugünlerde çok sinir stresliyim siz cevabını buldunuz mu bana yardımcı olurmusunuz Adedi mi göreli daha 15 gün olmadı iki kere test yaptım ama ikisi de negatif çıktı sizce durum nedir

Sağlık ocağında kan değerlerinize baktırabilirsiniz. Benim imkanım olsaydı oraya giderdim asla bu gebelik testlerine para vermezdim. Bir de reglinize galiba daha var yanılıyor muyum

Teste göre belli.Gayet belli bir çizgi sonucta. Konu acmanizin amaci ne daha belli değil, daha belli değil demek icin mi actiniz?
Gidip kan testi verin madem.
Oncelikle Adet öncesinde yapılırsa test pek bilinmiyormus,belli olmuyormuş yani kendimi umutlandırmak istemediğimden kaynaklı belli değil diyorum adetimin dün günüydü iki gündür gelmiyor 2 gun daha bekleyeyim dedim anladınız mı ben yurt dışında kalıyorum ayrıca istediğim an kan tahlili yapmıyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…