Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bedybedy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
45
21
3
29
Merhaba kızlar benim son adetin ilk günü 12 Nisan 2022 // ilişki ise 23-30 Nisan arası // bat 7 Mayıs ctesi // ben adete 4 gün kala 3 Mayıs'ta içime doğdu gidip beta yaptırdım. Beta 5.65 // Bu değer yükselir mi gebeyim diyebilir miyim çok heyecanlıyım geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı rahim gayet iyi hiç bir sorun yok pcos var düşük düzeyde doktor 23-30 Nisan arası ilişki demişti yumurtamin büyüklüğüne bakıp // hiç bir ilaç ve ya iğne kullanmadım sizce hamilemiyim 1 hafta sonra tekrar yaptiricam henüz doktora gitmedim.

Son düzenleme:
Var gibi görünüyor.adet günü gecmedigi icin düsük cıkmıs. 1 hafta bekleme 2 gun sonra bi daha kan ver.insallah yükselir

Tam sınırda bir değer iki gün sonra kan verin iki katına çıkarsa anca o zaman var yada yok diyebiliriz

İnşallah vardır çok istiyorum 2 gün sonra tekrarlayayim o zaman 10 mu çıkması lazım peki

Adetim gecikmeden idrar testinde de çıktı erken gebelik değil normal bebetime

Adet gecikmeden test yapmayın, kimyasal gebelik olabilir Adet geçtikten birkaç gün sonra yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır. Ama kimyasal gebelikse bile sevinebilirsiniz vucudunuz bebeği istiyor ve oluşturmak için uğraşıyor demektir... Bir sonraki yumurtlama zamanlarını doğru şekilde tutturursanız kısa zamanda hamile kalabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…