- 31 Mayıs 2022
- 94
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi bebisimolsun2
-
Merhaba benimde reglilerim düzenli olur her ay 28 29 günde ve regliye 3 4 gün kala kasık ağrım ve bel ağrım olur hafif ve ara ara göğüslerde ağrı sızı olur. Ama bu ay hiç kasık bel ağrısı yok göğüslerim aşırı ağrıyor günden güne daha da çoğaldı ucu sızlıyor ve bugün 4.gğn ve hala regli olmadım ilk defa bu şekilde oldu 6 aydır da bebek istiyoruz gecikmenin ilk günü yaptım negatif ve dün 3. Günü tekrar yaptım yine negatif sizce hamile miyim yaa?Bu şekilde hamilesiniz ya da değilsiniz demek çok zor. Evet mide bulantısı önemli bir etken ama hemen eczaneden bir idrar testi alıp yapabilirsiniz ya da direk hastanede kan verirseniz daha doğru olur...
Kan mi verdinMerhaba benimde reglilerim düzenli olur her ay 28 29 günde ve regliye 3 4 gün kala kasık ağrım ve bel ağrım olur hafif ve ara ara göğüslerde ağrı sızı olur. Ama bu ay hiç kasık bel ağrısı yok göğüslerim aşırı ağrıyor günden güne daha da çoğaldı ucu sızlıyor ve bugün 4.gğn ve hala regli olmadım ilk defa bu şekilde oldu 6 aydır da bebek istiyoruz gecikmenin ilk günü yaptım negatif ve dün 3. Günü tekrar yaptım yine negatif sizce hamile miyim yaa?
Genellikle adet gecikmesinden iki hafta sonra test yapın diyorlar beklemelıyız bence bende aynı durumdayım ama sabredemiyorum ama negatif sonucta gormek istemiyorum o yüzden bu ay beklicem adetin en az 10 gün gecikmesini inş hamileyizdirMerhaba benimde reglilerim düzenli olur her ay 28 29 günde ve regliye 3 4 gün kala kasık ağrım ve bel ağrım olur hafif ve ara ara göğüslerde ağrı sızı olur. Ama bu ay hiç kasık bel ağrısı yok göğüslerim aşırı ağrıyor günden güne daha da çoğaldı ucu sızlıyor ve bugün 4.gğn ve hala regli olmadım ilk defa bu şekilde oldu 6 aydır da bebek istiyoruz gecikmenin ilk günü yaptım negatif ve dün 3. Günü tekrar yaptım yine negatif sizce hamile miyim yaa?
İnşallah her ay acaba mı diye umut etmek çok zormuş gerçekten herkesle de konuşamıyorum bu konuları hayrıslıyla versin inşallah rabbim size deGenellikle adet gecikmesinden iki hafta sonra test yapın diyorlar beklemelıyız bence bende aynı durumdayım ama sabredemiyorum ama negatif sonucta gormek istemiyorum o yüzden bu ay beklicem adetin en az 10 gün gecikmesini inş hamileyizdir
Hayır vermedim testi tekrarlayıp öyle vermeyi düşünüyorum ama hüsrana uğramaktan korkuyorumKan mi verdin
Ben ne zaman test yapsam iki güne adet olurumHayır vermedim testi tekrarlayıp öyle vermeyi düşünüyorum ama hüsrana uğramaktan korkuyorum
Amin inşallh bende aynı duurmdayım anlattıgımxda aa olmuyormu die tepki verilmesi benı cok üzüyor hayırlısı ile hepimiz pızitif sonuucu görürüzİnşallah her ay acaba mı diye umut etmek çok zormuş gerçekten herkesle de konuşamıyorum bu konuları hayrıslıyla versin inşallah rabbim size de
Benim ilk defa böyle birşey başıma geliyor 6 aydır deniyoruz hep düzenli oldu reglim ama bu ay şaşırttı beni 3. Gün testinde de şunu fark ettim sonradan 2. Çizgi çok dikkatli bakılınca görülebilecek şekilde sililti geç döllenme olduğundan şüphe ettim inşallah yanılmıyorumdur..Ben ne zaman test yapsam iki güne adet olurumfobim var bu ay klomen kullandım Haziran sekiz adet olmam gerek bakalım ne olacak
İnşallah vardır sağlıklıdır sağlıkla gelirBenim ilk defa böyle birşey başıma geliyor 6 aydır deniyoruz hep düzenli oldu reglim ama bu ay şaşırttı beni 3. Gün testinde de şunu fark ettim sonradan 2. Çizgi çok dikkatli bakılınca görülebilecek şekilde sililti geç döllenme olduğundan şüphe ettim inşallah yanılmıyorumdur..
Amin inşallah burdan paylaşalım hamile kaldığımızı destek olmuş oluruz birbirimize hem motive hem moral zor bir süreç.Amin inşallh bende aynı duurmdayım anlattıgımxda aa olmuyormu die tepki verilmesi benı cok üzüyor hayırlısı ile hepimiz pızitif sonuucu görürüz
İnşallah aminnİnşallah vardır sağlıklıdır sağlıkla gelir
İnşllh sevinçle paylaşacağımız günler yakındırAmin inşallah burdan paylaşalım hamile kaldığımızı destek olmuş oluruz birbirimize hem motive hem moral zor bir süreç.
İnşllh sevinçle paylaşacağımız günler yakındır
Sizde benle aynı zamanda evlenmişsiniz galiba ve aynı zamanda düşünmeye başlamışız bizde 1 yıl 3 ay oldu yaklaşık 6 aydır deniyoruzİnşllh sevinçle paylaşacağımız günler yakındır
Daha yeni 1 sene oldu bizdede mayısın 25 de 7 aydır deniyoruz işte nasipSizde benle aynı zamanda evlenmişsiniz galiba ve aynı zamanda düşünmeye başlamışız bizde 1 yıl 3 ay oldu yaklaşık 6 aydır deniyoruz
HayırlısıDaha yeni 1 sene oldu bizdede mayısın 25 de 7 aydır deniyoruz işte nasip
Bence tekrar yapın bazen geç döllenme olabilir ya da garanti kan testi verin. İnşallah hakkinizda hayırlısı olurMerhaba benimde reglilerim düzenli olur her ay 28 29 günde ve regliye 3 4 gün kala kasık ağrım ve bel ağrım olur hafif ve ara ara göğüslerde ağrı sızı olur. Ama bu ay hiç kasık bel ağrısı yok göğüslerim aşırı ağrıyor günden güne daha da çoğaldı ucu sızlıyor ve bugün 4.gğn ve hala regli olmadım ilk defa bu şekilde oldu 6 aydır da bebek istiyoruz gecikmenin ilk günü yaptım negatif ve dün 3. Günü tekrar yaptım yine negatif sizce hamile miyim yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?