- Konu Sahibi bebisimolsun2
-
Bugün tekrar yapıcam akşam 1 kaç saat önceden sıvı alımını kestim öyle söylüyorlar sizce sabah mı yapmalıyım yoksa akşam yapıyım mı zaten erken gebelik testi yapıcam bu seferBence tekrar yapın bazen geç döllenme olabilir ya da garanti kan testi verin. İnşallah hakkinizda hayırlısı olur
Sabah idrarı en doğru sonuç diyorlar ama ben iki gebeligimde de akşam idrarinda görmüştümBugün tekrar yapıcam akşam 1 kaç saat önceden sıvı alımını kestim öyle söylüyorlar sizce sabah mı yapmalıyım yoksa akşam yapıyım mı zaten erken gebelik testi yapıcam bu sefer
Varsa gebelik farketmiyor günün hangi saati olduğu bencede.Sabah idrarı en doğru sonuç diyorlar ama ben iki gebeligimde de akşam idrarinda görmüştüm
Hayırlısı olsun hepimizin hakkındaVarsa gebelik farketmiyor günün hangi saati olduğu bencede.
Erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadıSabah idrarı en doğru sonuç diyorlar ama ben iki gebeligimde de akşam idrarinda görmüştüm
İlk kanda çıkar beta HCG... Sorna idrarda. Emin olmak için kan vermen daha mantıklı olur canımErken gebelik testi yaptım onda da çıkmadıbeta hcg değeri ile hamilelik testi ayrı mı kan vericem birde yaa
Şu an verdim bakalım bekliyorum pek umudum da kalmadı açıkcası idrar testinden sonraİlk kanda çıkar beta HCG... Sorna idrarda. Emin olmak için kan vermen daha mantıklı olur canım
İnşallah hakkında ne hayirliysa o olsun canım... Bu ay olmazsa inşallah bir daha ki ay olur... Ben çok istedim üç ay olmadı. Hiç olmaz dediğim zaman da hamile kaldığımi öğrendim. Bozma moraliniŞu an verdim bakalım bekliyorum pek umudum da kalmadı açıkcası idrar testinden sonra
Malesef yokmuş. Umudum yok artıkİnşallah hakkında ne hayirliysa o olsun canım... Bu ay olmazsa inşallah bir daha ki ay olur... Ben çok istedim üç ay olmadı. Hiç olmaz dediğim zaman da hamile kaldığımi öğrendim. Bozma moralini
Canim ne desem boş şu anki mutsuzluguna çare değil ama sabret... İnşallah çok yakında sende hayırlı haberler alırsın. Umutsuzluğa kapılma sakinMalesef yokmuş. Umudum yok artık
İnşallah hayırlısı olsun. Teşekkür ederim böyle destek olduğunuz içinCanim ne desem boş şu anki mutsuzluguna çare değil ama sabret... İnşallah çok yakında sende hayırlı haberler alırsın. Umutsuzluğa kapılma sakin
Benim kasıklarımda ağrı olmuştu adet belirtileriyle aynıydı sat 4 kasım, ovulasyon 12 kasım gibiydi ama ben erken yumurtluyorum bunu ovulasyon testeriyle tecrube etmstim hamileliğimi öğrendigim tarih 29 kasımdı o da cok silik bir cizgi ile...kesin sonuc bence bir süre sonra kan vermenizMerhaba arkadaşlar yenı katıldım aranıza bı kaç sey sormak ıstıyorum eşimle 1 hazıranda üstteysen ilişkiye gırdık korunmasız sekılde yumurtlama günümün 3 günüydü sızce suan hamılelık olabılır mı bı kaç belırtı var fakat adet belırtısytle aynı hıssedecegım farklı bı belırtı olabılırmı yardım ederseniz mutlu olurum
belirtiler benziyor ama bebek isteyen kişilerde bu belirtiler bazen psikolojik de gerçekleşebiliyormuş kendimizi daha fazla dinlediğimiz için sanırım. İnşallah hayırlısıyla hamilesinizdir. Bende takvimime göre 3 gün geciktim ama bi kaç gün daha beklemek istiyorum test yapmak için. Geçen sefer hemen test yaptım ertesi günü regli olmuştum :)Merhabalar 1 yıllık evliyim yaklasık 7 aydır bebek deniyoruz bu ay adetime 3 gün daha var ama mide yanmam ve ayaga kalkınca başım dönüyor gecen hafta fazlaca sıvı akıntım oldu birde ilk defa diş fırcalarken miden cok bulandı ve benı öğürttü sizce hamile olablirmiyüm tecrübeli anneler yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?