Hamilemiyım

bebisimolsun2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
94
23
3
28
Kızlar alt karnın ortasında bi ağrı var adetim yarın başlaması lazım ama baş ağrım ve mide bulantım var hamilelik belirtisi olablirmi orta taraftaki batma agrı ne için oluyor olablir

Hamilelikle bu ağrıların bağlantısını nasıl ve neden kurdunuz anlayamadım.Hamilelik bir hastalık değildir başlangıçlarda da böyle alakasız ağrılar yapmaz.Hamilesinizdir ama bebek henüz nohut tanesi kadardır o neden ağrı yapsın.Çok merak ediyorsanız test yapın

Hamilelik ağrı yapar çünkü hamilelik ve adet belirtileri birebir aynı bence.En azından ben böyle yaşadım.sadece ben suphelendigim an gidip test aldım yaptım.Njye böyle düşünüp duruyosunuzki test alın kafanız rahat olsun

Karnınızın bahsettiğiniz noktasinda gebelikten yana bir ağrı olmasi icin en az bebek 3 aylik olması gerekiyor psikolojik olabilir belirtileriniz.

Benim yumurtlamadan bir süre sonra karnimda hafif hafif ağrı oldu bebek yerleşirken. Normal adet dönemi süreci değildi çok net hissettim farklı olduğunu. Kişiden kişiye değişebiliyor bel ağrısı da oldu bir gece tam rahme tutunduğu günmüş

Kızlar alt karnın ortasında bi ağrı var adetim yarın başlaması lazım ama baş ağrım ve mide bulantım var hamilelik belirtisi olablirmi orta taraftaki batma agrı ne için oluyor olablir
Sağ sol kasığında ağrı olabilir ama diğerleri icin hamileysen bile erken belirtiler

Asiri erken belirtiler. Hamileyseniz bile beyninizin piskolojik oyunlarina geliyorsunuz suan. En fazla adet belirtisi gorursunuz fazlasi degil

Folik asit kullanıyor musunuz, ben folbiol kullaniyordum o bende aşırı bulantı yapmıştı suphelenmistim hatta ama folik asittenmiş, kişiden kişiye değişir belirtiler. Regl öncesi dönemdeki belirtiler ile gebelik çok benziyor idrar testinde çıkar varsa

canım ben yarın sabah kan vermeye gidicem bulantım da oluyor arada. ağrım da hiç geçmedi yorulunca da artıyor. gideyim bi kafam rahat olsun...Gecikme normal döngüme göre 4 gün geçti, ama yasminli dönemime göre 3 gün sonra olmam lazım. ama belirtiler cok.

ÇArpıntılarım da arttı çok ilginç değil mi ya var mı yaşayan böyle acaba ?

Yarın güzel haberlerle dön inşallah

Hayırlısı be gülüm, Allah çok isteyen herkese versin :) İnşallah diyelim :) Sen ne yaptın ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…