- 31 Mayıs 2022
- 94
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi bebisimolsun2
Kızlar alt karnın ortasında bi ağrı var adetim yarın başlaması lazım ama baş ağrım ve mide bulantım var hamilelik belirtisi olablirmi orta taraftaki batma agrı ne için oluyor olablir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ sol kasığında ağrı olabilir ama diğerleri icin hamileysen bile erken belirtilerKızlar alt karnın ortasında bi ağrı var adetim yarın başlaması lazım ama baş ağrım ve mide bulantım var hamilelik belirtisi olablirmi orta taraftaki batma agrı ne için oluyor olablir
Folik asit kullanıyor musunuz, ben folbiol kullaniyordum o bende aşırı bulantı yapmıştı suphelenmistim hatta ama folik asittenmiş, kişiden kişiye değişir belirtiler. Regl öncesi dönemdeki belirtiler ile gebelik çok benziyor idrar testinde çıkar varsaKızlar alt karnın ortasında bi ağrı var adetim yarın başlaması lazım ama baş ağrım ve mide bulantım var hamilelik belirtisi olablirmi orta taraftaki batma agrı ne için oluyor olablir
Folik asit kullanıyor musunuz, ben folbiol kullaniyordum o bende aşırı bulantı yapmıştı suphelenmistim hatta ama folik asittenmiş, kişiden kişiye değişir belirtiler. Regl öncesi dönemdeki belirtiler ile gebelik çok benziyor idrar testinde çıkar varsa
Yarın güzel haberlerle dön inşallahcanım ben yarın sabah kan vermeye gidicem bulantım da oluyor arada. ağrım da hiç geçmedi yorulunca da artıyor. gideyim bi kafam rahat olsun...Gecikme normal döngüme göre 4 gün geçti, ama yasminli dönemime göre 3 gün sonra olmam lazım. ama belirtiler cok.