Kızlar ben nişanlımla sürtme yoluyla ilişki yaşadım sonra ertesi gun hapı kullandım 20 gun sonra regl oldum bir ay geçti tekrar regl olmam gerekirken olmadım 9 gün gecikti neden acaba bilen varsa yazabilir mi? Gebelik testi aldım eczaneden bisey çıkmadı ama sonuç negatif fakat regl olmuyorum
Kızlar ben nişanlımla sürtme yoluyla ilişki yaşadım sonra ertesi gun hapı kullandım 20 gun sonra regl oldum bir ay geçti tekrar regl olmam gerekirken olmadım 9 gün gecikti neden acaba bilen varsa yazabilir mi? Gebelik testi aldım eczaneden bisey çıkmadı ama sonuç negatif fakat regl olmuyorum
Siz ve sizin gibi, sürtünme detaylı konu açanların , gerçekte yaşananları hafifleterek yazdığınız için; foruma defalarca konu açtığınızı ve panik yaptığınızı düşünüyorum.
O yüzden yorumlarda , siz ve sizin gibi sürtünenlerin içini rahatlatmakta yanlış. Gerçeğin tamamını anlatmıyorsanız birkaç haftaya profilinize hamilelik takvimini ekleme ihtimaliniz de var.
Sorularınızın kesin yanıtı için , bir kadın doğum doktoruna başvurun ve kan testi yaptırın.
Doktora gidemeyecekseniz ve giderseniz utanacak , insanların duymasından korkacaksanız da "sürtünmeyeceksiniz".
bana yardım edinnnn adetime daha 22 gün var fakat geçen ay çok erken bitti adetim 3 gün sürdü sürekli yapıyoruz biz korunmadan daha önce sağ tüpüm alındı ve doktor hamile kalabilirsin dedi şuanda 4 gündür aşırı uykum ve aşırı baş dönmem var yemek yedikçe miydem yanıyor ve sürekli açım sol tarafımdada adet olucakmışım gibi sancılar giriyor test yaptım negatif ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen