Hamilemiyim

Kizlar bisey sorucam betam433oldu kese gözükmedi kac haftalik olmus oluyo ve kaclarda kese gozukuyo acaba
hamılesın degere gore . hafta bellı olmaz da benım tahmınıme gore 5 haftalık yok henuz . 1500 oldugunda gorunebılır. belkı de 2000. 21 ınde 433 cıktıysa 25inde gorunebılır.:) 4+2 4+3 falansın heralde . de senın son adet tarıhın ne zmandı? ona gore oluyo genelde ya gec yada erken dollenme olmadıysa adetın kac gun gecıktı

Kizlar bisey sorucam betam433oldu kese gözükmedi kac haftalik olmus oluyo ve kaclarda kese gozukuyo acaba

Hayırlı olsun. 2 gün sonra tekrar kan verin artış takibi için.
Son regli tarihinize göre hafta hesabı yapılıyor. 1500 ve üzeri kese görünüyor

Ama benimki geç döllenme adetim ayin 10daydi 13gun gecikti

Haftaya cuma vericem tekrar o zmn cagirdi doktor
Canım geç döllenme ve kesenin geç görülmesi genelde kız bebeklerde oluyo Allah eline almayı nasip etsin 8. Hatta 10. Haftada görülenler bile var sakın dış gebelik derler diye kürtaj olıyım deme bekle 2 hafta daha sonra git tekrar muanye benimki 8. Haftada göründü kesesi doktor başta dış gebelik kürtaj diyodu sonra doktor değiştirdim

Ama benimki geç döllenme adetim ayin 10daydi 13gun gecikti
canım merhaba bende 14.gün gecikmedeyim dün kan testi verdim negatifti. senin belirtilerin nelerdi bende pcos var ama günüm için bu kadar uzamamıştı. hayırlı olsun sağlıcaklar kucağına alırsın inşallah

Amin inşallah goguslerim sisti uçları kararmaya başlamıştı midem. Bulaniyodu cok bide tiksintim oldu canim devamli tuzlu seyler istiyo bide

Amin inşallah goguslerim sisti uçları kararmaya başlamıştı midem. Bulaniyodu cok bide tiksintim oldu canim devamli tuzlu seyler istiyo bide
İnş sizde hayirli haberler alirsiniz
Anladım canim hayirlisiyla inşallah haftaya gidicem tekrar binlerde gozukuyomus kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…