Hamilemiyim

Zeynep cosar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
41
8
36
29
Kizlar test yaptım adetim 5 gün gecikti

Eklentiler

• IMG20221009191511.webp
    IMG20221009191511.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar hamileyim 10 da 219 çıktı 12 dede kan verdim 414 çıktı bugün verdim 693.73 çıktı normalmi adetime göre 5+ 3 günlük ama doktor 4 5 haftalık değil ddi korkuyom

Kızlar hamileyim 10 da 219 çıktı 12 dede kan verdim 414 çıktı bugün verdim 693.73 çıktı normalmi adetime göre 5+ 3 günlük ama doktor 4 5 haftalık değil ddi korkuyom
Korkmayın, benimde normalde 7 haftalık olması gereken bir hamileliğim var fakat 1.5 yada 2 haftalık falan hamileyim. Geç döllenme yaşadığım için. Sizinki de geç döllenmedir. Evde ağır iş yapmayın. Ayağınızın altına 2 yastık koyun yatın uzanın. İlk 3 ay buna dikkat edin. Folik asit yazdı mı doktorunuz?

Korkmayın, benimde normalde 7 haftalık olması gereken bir hamileliğim var fakat 1.5 yada 2 haftalık falan hamileyim. Geç döllenme yaşadığım için. Sizinki de geç döllenmedir. Evde ağır iş yapmayın. Ayağınızın altına 2 yastık koyun yatın uzanın. İlk 3 ay buna dikkat edin. Folik asit yazdı mı doktorunuz?
Evet yazdı size

Sizin betalariniz nasıl çıktı

Sizin betalariniz nasıl çıktı
Çok yeni olduğu için 28den sonra kan takibi istenmedi benden. En son gittiğim muayenede alttan bakıldı bir sorun yok keseyi görmeyi bekleyeceğiz folik asit başla, 2 hafta sonra gel büyük ihtimal görürüz dedi doktor. Şuanlık HCG takibine gerek yok dedi.

Back
X