- 24 Haziran 2021
- 41
- 8
- 36
- 29
- Konu Sahibi Zeynep cosar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var deme
Var kan verinVar deme
Bende böyle öğrenmiştim 5 gün gecikmeyle :) Kan testi yaptırın. Hayırlı uğurlu olsunKizlar test yaptım adetim 5 gün gecikti
Kan testi verdim sonuçları bekliyom 4.bucuk yada 5 de cikcakmisöğrenmiştim
Korkmayın, benimde normalde 7 haftalık olması gereken bir hamileliğim var fakat 1.5 yada 2 haftalık falan hamileyim. Geç döllenme yaşadığım için. Sizinki de geç döllenmedir. Evde ağır iş yapmayın. Ayağınızın altına 2 yastık koyun yatın uzanın. İlk 3 ay buna dikkat edin. Folik asit yazdı mı doktorunuz?Kızlar hamileyim 10 da 219 çıktı 12 dede kan verdim 414 çıktı bugün verdim 693.73 çıktı normalmi adetime göre 5+ 3 günlük ama doktor 4 5 haftalık değil ddi korkuyom
Evet yazdı sizeKorkmayın, benimde normalde 7 haftalık olması gereken bir hamileliğim var fakat 1.5 yada 2 haftalık falan hamileyim. Geç döllenme yaşadığım için. Sizinki de geç döllenmedir. Evde ağır iş yapmayın. Ayağınızın altına 2 yastık koyun yatın uzanın. İlk 3 ay buna dikkat edin. Folik asit yazdı mı doktorunuz?
Sizin betalariniz nasıl çıktıKorkmayın, benimde normalde 7 haftalık olması gereken bir hamileliğim var fakat 1.5 yada 2 haftalık falan hamileyim. Geç döllenme yaşadığım için. Sizinki de geç döllenmedir. Evde ağır iş yapmayın. Ayağınızın altına 2 yastık koyun yatın uzanın. İlk 3 ay buna dikkat edin. Folik asit yazdı mı doktorunuz?
Bende kullanıyorumEvet yazdı size
Çok yeni olduğu için 28den sonra kan takibi istenmedi benden. En son gittiğim muayenede alttan bakıldı bir sorun yok keseyi görmeyi bekleyeceğiz folik asit başla, 2 hafta sonra gel büyük ihtimal görürüz dedi doktor. Şuanlık HCG takibine gerek yok dedi.Sizin betalariniz nasıl çıktı