- 2 Nisan 2022
- 196
- 63
- 18
- 27
- Konu Sahibi Asbarfat00
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar test yaptim hemen çıktı çizgi kesin hamilemiyim çok heycanlandkmg
Hayırlı olsun canımmmArkadaslar test yaptim hemen çıktı çizgi kesin hamilemiyim çok heycanlandkm
Test bozuk değilse evet kesin hamilesin. Kan testi vermeye başlaArkadaslar test yaptim hemen çıktı çizgi kesin hamilemiyim çok heycanlandkm
Sağol canım ama iste inanamiyorim hif beklemiyordum bu ay hiç kafama takmadim ondan çok saskinimHayırlı olsun canımmmbariz bebiş var işte
Yarın hastaneye gidicem ama birtanem daha test almaya gidiyorum emin olamadimTest bozuk değilse evet kesin hamilesin. Kan testi vermeye başla
Hadi hayırlısı bakalımYarın hastaneye gidicem ama birtanem daha test almaya gidiyorum emin olamadim
Bende kafama taktigim aylar hamile kalamadim. Dusunmeyi biraktigim ay bebişimi öğrendimSağol canım ama iste inanamiyorim hif beklemiyordum bu ay hiç kafama takmadim ondan çok saskinim
Çok teşekür ederim inşallah yarın tam ogrenicemdaha nasıl belli olsun net pozitif hayırlı olsun tebrikler
Benim testimde aynı böyle çıktı,inanamayıp 2. Testi yaptım oda böyle netti.Ertesi gün kan verdim Beta 2024 çıktı ,4haftalık hamileymişimArkadaslar test yaptim hemen çıktı çizgi kesin hamilemiyim çok heycanlandkm
Bende ikincitesti yaptim ayni iki çizgi şimdi acile gittim dayanamadim 2 saate cikicakBenim testimde aynı böyle çıktı,inanamayıp 2. Testi yaptım oda böyle netti.Ertesi gün kan verdim Beta 2024 çıktı ,4haftalık hamileymişimTest bozuk değilse sizde hamilesiniz ,şimdiden hayırlı olsun bian önce kan testi verin
![]()
Çıkınca yazın lütfenBende ikincitesti yaptim ayni iki çizgi şimdi acile gittim dayanamadim 2 saate cikicak
Adetiniz ne kadar geçti epey koyu çıkmışArkadaslar test yaptim hemen çıktı çizgi kesin hamilemiyim çok heycanlandkm
HamişsinArkadaslar test yaptim hemen çıktı çizgi kesin hamilemiyim çok heycanlandkm
Adetim 4 gün gecikti hastaneye gittim 4 haftalik hamileymisimAdetiniz ne kadar geçti epey koyu çıkmıştebrik ederim
![]()
Merhaba anca yazabildim hamileymisim beta hcg 1247 çıktı 4 haftalik hamileymisimÇıkınca yazın lütfen![]()
İnşallah Allahin inizyleGözünüz aydın inşallah sağlıklı şekilde tutunur bebis