- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
- Konu Sahibi Asbarfat00
Hayırlı uğurlu olsun bebişin canımMerhaba anca yazabildim hamileymisim beta hcg 1247 çıktı 4 haftalik hamileymisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun bebişin canımMerhaba anca yazabildim hamileymisim beta hcg 1247 çıktı 4 haftalik hamileymisim
Hayırlı olsun tebrik ediyorum. Kan testi sonucunuz kaç çıktı acaba bir de adetiniz kaç gün gecikmistiBende ikincitesti yaptim ayni iki çizgi şimdi acile gittim dayanamadim 2 saate cikicak
MaşaAllah çok sevindimMerhaba anca yazabildim hamileymisim beta hcg 1247 çıktı 4 haftalik hamileymisim
Adetim 4 gün gecikti kanka sonucum 1247Hayırlı olsun tebrik ediyorum. Kan testi sonucunuz kaç çıktı acaba bir de adetiniz kaç gün gecikmisti
Hiç belirtim olmadi sadece adet olucam sandim akintim oldu biraz ağrım oldu o kadar suanlik belirtim yokMaşaAllah çok sevindimBelirtileriniz nelerdi acaba
Merhaba öncelikle hayırlı olsunHiç belirtim olmadi sadece adet olucam sandim akintim oldu biraz ağrım oldu o kadar suanlik belirtim yok
Akıntınız nasıldı renk açısındanHiç belirtim olmadi sadece adet olucam sandim akintim oldu biraz ağrım oldu o kadar suanlik belirtim yok
Teşekür ederim akintim hamileliği öğrendiğimde basladi dün yani önceden bir agrima falan olmadi asla.Merhaba öncelikle hayırlı olsunAkıntınız adet tarıhı yaklastıgında mı oldu ve agrınızda aynı sekılde adet gunu ya da gunune yakın mı oldu
Beyaz akışkan bir şey di adet oldum sandım ama gelene baktigimda beyaz birseydiAkıntınız nasıldı renk açısından
Regl den hemen sonra hamile kalmıs olablr misinizTeşekür ederim akintim hamileliği öğrendiğimde basladi dün yani önceden bir agrima falan olmadi asla.
TebrikleeerArkadaslar test yaptim hemen çıktı çizgi kesin hamilemiyim çok heycanlandkm
Olabilir şuan tam 4 haftalik adet gunumden 4 gün gecikme oldu sadeceRegl den hemen sonra hamile kalmıs olablr misiniz