Olabilirsinde olmayabilirsinde test yapmadan kimse bilemezkızlar merhaba 1 yıldır evliyim korunmuyoruz ve bu ay yumurtalık gününde ilişkiye girdik adetıme henüz 1 hafta varken kasıklarım ağrıyordu göğüslerim şişti ve acıyor. Bulantılarım var arada ama kusma yok. Dün adet olmam gerekırken henüz daha olmadım 2 gün oldu test yapmayada açıkcası korkuyorum negatif çıkar dıye sızce hamılemıyım yarın test yapıcam
Test yapmayı düşünüyorum ama ilk defa başıma böyle Birsey gelıyorOlabilirsinde olmayabilirsinde test yapmadan kimse bilemez
KatılıyorumOlabilirsinde olmayabilirsinde test yapmadan kimse bilemez
Geç yumurtladığın için gecikiyor olabilirsin veya hamile olabilirsin. Dediğim gibi sana sonucu söyleyecek tek şey test.Test yapmayı düşünüyorum ama ilk defa başıma böyle Birsey gelıyor
Geç döllenme kaç günde kanda kesinleşir peki biliyor musunuz? Gecikmenin ikinci günü negatif kan değerim ve pozitif çıkan testlerim var. Araştırdım 15 gün 20 gün diyen bile var. Bilginiz var mı acaba? Sanıyorum arkadaşa da yardımcı olur cevabınızGeç yumurtladığın için gecikiyor olabilirsin veya hamile olabilirsin. Dediğim gibi sana sonucu söyleyecek tek şey test.
Yumurtlamaya bağlı canım. Diyelim ki 1 hafta geç yumurtladın o zaman beklenen regl üzerine 1 hafta daha beklemen lazım gebelik varsa o zaman çıkar. Yumurtlamayı bilmiyorsan son ilişki üzerine 12 gün sayıp test yapabilirsinGeç döllenme kaç günde kanda kesinleşir peki biliyor musunuz? Gecikmenin ikinci günü negatif kan değerim ve pozitif çıkan testlerim var. Araştırdım 15 gün 20 gün diyen bile var. Bilginiz var mı acaba? Sanıyorum arkadaşa da yardımcı olur cevabınız
Teşekkür ederiiiimYumurtlamaya bağlı canım. Diyelim ki 1 hafta geç yumurtladın o zaman beklenen regl üzerine 1 hafta daha beklemen lazım gebelik varsa o zaman çıkar. Yumurtlamayı bilmiyorsan son ilişki üzerine 12 gün sayıp test yapabilirsin
Benim geç döllenme oldu. Adet tarihim programa göre 2 hafta geçince hamile olduğumu ancak öğrenebildim. Ondan önceki testlerim kan dahil hep negatifti. Rahme yerleşmeden ne idrar sonuç verir ne de kan. Adet düzenim de genelde bat tarihinden 2 3 gün sonra oluyordu. Çok da düzensiz sayılmaz. Adet gecikmesinin 7.gününü bulmasını öneriyor doktorlar test için. Yani negatif çizgi görseniz de üzülmeyin, adet olmamanız lazım geç döllenmeyse uzun bir süre. Sonunda elbet pozitif görüyorsunuz benim gib
bacım bu işin sizcesi mi olur? test yapcan yoksa biz nerden bilelim kikızlar merhaba 1 yıldır evliyim korunmuyoruz ve bu ay yumurtalık gününde ilişkiye girdik adetıme henüz 1 hafta varken kasıklarım ağrıyordu göğüslerim şişti ve acıyor. Bulantılarım var arada ama kusma yok. Dün adet olmam gerekırken henüz daha olmadım 2 gün oldu test yapmayada açıkcası korkuyorum negatif çıkar dıye sızce hamılemıyım yarın test yapıcam
Eğer reglin geçti ise sonuç verir. Reglden 7 gün sonrası kesin gecikme olarak geçiyor doktorlar için1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama bugün 2. Günü ve hala olmadım hamilelik belirtilerınde yarısı bende var en ıyısı test dıyorum ama benım gıbı olan varmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?