- 8 Kasım 2022
- 47
- 8
- 16
- 30
- Konu Sahibi elif duran
-
Merhaba canım kaset test çıkmayablr benımde çıkmamıştı erken gebelık yaptım onda çıkmıştı bnde adet 3.gun yapmstm erken gebelık de bile çok siliktiKızlar merhababenim bugün adetimin 3.günü ve hasta olmadım sabah kaset test yaptım negatif ama sarı akıntım var ve karnım ağrıyor ve benim bu ay yumurta kalitemde çok iyi göğüsümde hassasiyet falan da yok bana yardımcı olurmusnuz benim gibi olan varmı
Erken gebelik testleri çoğu zaman yanıltabilir Benim gebelik olmadık halde pozitif göstermişti en iyi kaset testlerMerhaba canım kaset test çıkmayablr benımde çıkmamıştı erken gebelık yaptım onda çıkmıştı bnde adet 3.gun yapmstm erken gebelık de bile çok silikti
Beni yanıltmadı tabi bazıları bozuk cıkabilir markadan markaya değişiyordurErken gebelik testleri çoğu zaman yanıltabilir Benim gebelik olmadık halde pozitif göstermişti en iyi kaset testler
Canım bir hafta sonra tekrar yap gec Dollenme olmuş olabilirKızlar merhababenim bugün adetimin 3.günü ve hasta olmadım sabah kaset test yaptım negatif ama sarı akıntım var ve karnım ağrıyor ve benim bu ay yumurta kalitemde çok iyi göğüsümde hassasiyet falan da yok bana yardımcı olurmusnuz benim gibi olan varmı
Kan testi yapmaya korkuyorumCanım bir hafta sonra tekrar yap gec Dollenme olmuş olabilir
Benim varya 7 yıldır çocuğum olmuyor her ay artık sıkıldım aynı şeydenErken gebelik testleri çoğu zaman yanıltabilir Benim gebelik olmadık halde pozitif göstermişti en iyi kaset testler
Teşekkür ederim inşallah geç döllenme olmuşturCanım bir hafta sonra tekrar yap gec Dollenme olmuş olabilir
Ben de aynı durumdayım batım 2 gün geçti ama zaten 2 gün geç yumurtlamıştım ovülasyon takibi yapmıştım. Bugün çatlamamın 13. Günümdeyim dün kaset test yaptım negatifti, önceki gün gölge görmüştüm ama yanılmışım demek ki. Bugün de umutsuz oldum yapmadımKızlar merhababenim bugün adetimin 3.günü ve hasta olmadım sabah kaset test yaptım negatif ama sarı akıntım var ve karnım ağrıyor ve benim bu ay yumurta kalitemde çok iyi göğüsümde hassasiyet falan da yok bana yardımcı olurmusnuz benim gibi olan varmı
İnşallah canım şuan kan da da çıkmaz o yüzden mutlaka bir hafta daha bekle inşallah vardır bebişTeşekkür ederim inşallah geç döllenme olmuştur
Yaaa ne güzel insan Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah vardırYa burda okuyunca dışardaydım ben de bi erken gebelik testi alayım dedim. Eczacı kadın kendin için mi dedi evet dedim istiyor musun dedi evet dedim. Bugün oruçluyum inşallah vardır dedi, sonra Bi baktım testin üstüne dua okuyornasıl duygulandım
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah canım şuan kan da da çıkmaz o yüzden mutlaka bir hafta daha bekle inşallah vardır bebiş
Allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallahYaaa ne güzel insan Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah vardırAllah hayırlı evlat nasip etsin
Kan testi yaptırdınmı peki umutsuzluğa kapılma ..imtihandayiz Allah en kısa zamanda her isteyene nasip etsin inşallahBen de aynı durumdayım batım 2 gün geçti ama zaten 2 gün geç yumurtlamıştım ovülasyon takibi yapmıştım. Bugün çatlamamın 13. Günümdeyim dün kaset test yaptım negatifti, önceki gün gölge görmüştüm ama yanılmışım demek ki. Bugün de umutsuz oldum yapmadım
Yok yaptırmadım, idrar testinde çıkmadan gitmem, kendimi yıpratmak istemiyorumKan testi yaptırdınmı peki umutsuzluğa kapılma ..imtihandayiz Allah en kısa zamanda her isteyene nasip etsin inşallah
Y
Yok yaptırmadım, idrar testinde çıkmadan gitmem, kendimi yıpratmak istemiyorum
Test aldım demişsiniz yaptınız mı ?Y
İnşallah olmayız ya Allah bizede nasip eder inşallahY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?