Hamilemiyim

Kardelen tekinel

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
43
8
1
24
Adetim 5 gün gecikti en son 18 Aralık da oldum şuan akıntı kaşık batması var çok istediğim için mi bilemiyorum ama olsun istiyorum bide goğsum açıyor yorumlarınızı bekliyorum

Adetim 5 gün gecikti en son 18 Aralık da oldum şuan akıntı kaşık batması var çok istediğim için mi bilemiyorum ama olsun istiyorum bide goğsum açıyor yorumlarınızı bekliyorum
Aramızda müneccim ve gebelik testi üye var mı bilemiyorum. Varsa yazarlar şimdi.

Pamuğum buradan bilemeyiz, ama testte kesin çıkar 5 gün gecikmişsin, akıntın nasıl

Seni anlıyorum bende bu dertten çok tükenmiştim ama canını sıkma RABBİM zamanını biliyor sabret duani et inşallah vardır bebeğin seninledir rabbim isdeyen herkese versin bende 5 yil bekledim 5 yılın sonund rabbim nasip etti çok şükür benimde adetim geçikti test yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı kan verdim kanda da çıktı bu duyguyu herkese tattirsin ALLAH

Bukadar isterken 5 gün nasıl dayandnz ben bir hafta kala test yapmaya başlıyodm belirti olada bilir olmayadablir 5 gün geçmiş artık kopkoyu çıkar idrar da bile yapın rahatlayın

Amin canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…