Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveet pozitif 262 çıkmış sonucunuz daha çok yeni bebişKızlar merhaba günlerdir yorumlarınızı okuyorum .. bugün gidip test yaptırdım sonuçların çıkmış sizce pozitifmi ?Eki Görüntüle 3214577
Erken gebelik testi yapmıştım ama çok güvenli olmadığını söylediler kafam çok karışmıştı. 3gun geçti cnm. Tsskr ederimEvet canım hamilelik gözüküyor hayırlı olsunadetin geçti mi evde test yaptın mı kaç gün geçti bizi de aydınlat
![]()
Tsskr ederimEvet hamilesin tebrikleri![]()
Eveet pozitif 262 çıkmış sonucunuz daha çok yeni bebiş
Erken gebelik testinde pozitif gördün müErken gebelik testi yapmıştım ama çok güvenli olmadığını söylediler kafam çok karışmıştı. 3gun geçti cnm. Tsskr ederim
Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahPek anlayamadım heycandanda uyuyamicaktim tsskr ederim
Çok silik bir çizgi çıkmıştı canimErken gebelik testinde pozitif gördün mü
13 sene sonra gelen mucize Allah'ıma çok şükür. Allah'ım herkese nasip etsin insRabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gerçekten mi13 sene sonra gelen mucize Allah'ıma çok şükür. Allah'ım herkese nasip etsin ins![]()
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insTebrik ederim
Ben de 4 seneden sonra hamile kaldım insan inanamıyor![]()
Amin inş hep beraberhayırlısı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin. bende 7 yıldan sonra kaldım.gerçekte mucize bebekler.sağlıcakla gelsinler